Sant Jordi participatiu a Bellaterra

by | abr. 26, 2016 | Cultura

Gràcies a la col·laboració entre comerços i entitats es va gaudir d’un Sant Jordi viu i especial | Laia Tardós Roda
 

El dia de Sant Jordi es llevava assolellat i sense cap núvol a Bellaterra. Els més matiners a les 9h ja tenien la paradeta muntada i els comerços havien obert. El quiosc Paper’s i el Grup Escolta feien les primeres ventes de llibres i roses. El Bar del Club servia esmorzars que ben aviat es convertirien en vermuts. A l’altre costat de la plaça, el forn Sorghum preparava la xocolatada que oferiria a la tarda.

 

A partir de les 11h l’activitat va començar. La Unió de Veïns (UdV) va organitzar una signatura de llibres per part d’un autor-actor que signava els llibres com qualsevol autor del món. El Paper’s allargava la llista d’autors, aquesta vegada de veritat, i convidava a tothom a uns musclos i vinet blanc. Seguidament van arribar les lectures continuades dels centenaris Llull (700 anys) i Cervantes i Hamlet (400 anys). Paral·lelament es va fer el taller infantil per a construir un Drac.

 

També s’hi va apropar l’artista i historiadora de l’art, Rose Marie Gnausch, amb el projecte “Elephants for Peace”, un moviment artístic de vocació pacifista on petits i grans van fer creacions artístiques per evidenciar la importància de la pau.

 

A la tarda, els que van desafiar la pluja, van poder gaudir de l’Espectacle d’Ombres “La veritable història de Sant Jordi”, explicat dins una tenda de campanya com a cova del Drac. Finalment, el concert del Tricicle es va traslladar al Sorghum, el forn del poble, del qual tothom en va sortir molt entusiasmat.

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: