25ena Caminada Nocturna Bellaterra-Montserrat

by | maig 22, 2016 | Esports

La fotografia de la sortida sota el pi de la Plaça Maragall ja és un clàssic de cada any. | Carme Trigueros Molina

El passat cap de setmana, el Grup Escolta Bellaterra va organitzar la 25ena caminada popular “Bella-Montse”. Es tracta d’una caminada nocturna que s’inicia entre les 19h i les 20h de la tarda a Bellaterra, travessa el parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i arriba fins a Montserrat. El recorregut total és de 45,4 km amb punts de control amb menjar i beguda per als participants. Els seus avituallaments es troben a Matadepera, Rellinars, Vacarisses, Monistrol i finalment Montserrat. Enguany hi ha hagut 80 participants vinguts des de diferents punts de Catalunya.

 

El GEB convoca la caminada en nit de lluna plena, dissenya els dorsals, les samarretes i els cartells. També compra el menjar i beguda i acompanya la caminada fent d’escombres. Pel que fa als punts de control, normalment són els pares i mares del cau, amics o ex-caps, els que s’encarreguen de dinamitzar-ho. Per celebrar el 25è aniversari, s’ha organitzat un concurs per als millors avituallaments, amb premis gentilesa del Club Bellaterra, Estilistes Bellaterra i Taller de Viatges.

 

Tots els comerços de Bellaterra han participat activament en l’esdeveniment i han sumat nombrosos patrocinadors com Condis, HP, el Club Bellaterra, la Farmàcia de Bellaterra, el Restaurant Marcs, l’Hostal Sant Pancraç, el Taller de Viatges, Aneto i el forn Sorghum.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: