25ena Caminada Nocturna Bellaterra-Montserrat

by | maig 22, 2016 | Esports

La fotografia de la sortida sota el pi de la Plaça Maragall ja és un clàssic de cada any. | Carme Trigueros Molina

El passat cap de setmana, el Grup Escolta Bellaterra va organitzar la 25ena caminada popular “Bella-Montse”. Es tracta d’una caminada nocturna que s’inicia entre les 19h i les 20h de la tarda a Bellaterra, travessa el parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i arriba fins a Montserrat. El recorregut total és de 45,4 km amb punts de control amb menjar i beguda per als participants. Els seus avituallaments es troben a Matadepera, Rellinars, Vacarisses, Monistrol i finalment Montserrat. Enguany hi ha hagut 80 participants vinguts des de diferents punts de Catalunya.

 

El GEB convoca la caminada en nit de lluna plena, dissenya els dorsals, les samarretes i els cartells. També compra el menjar i beguda i acompanya la caminada fent d’escombres. Pel que fa als punts de control, normalment són els pares i mares del cau, amics o ex-caps, els que s’encarreguen de dinamitzar-ho. Per celebrar el 25è aniversari, s’ha organitzat un concurs per als millors avituallaments, amb premis gentilesa del Club Bellaterra, Estilistes Bellaterra i Taller de Viatges.

 

Tots els comerços de Bellaterra han participat activament en l’esdeveniment i han sumat nombrosos patrocinadors com Condis, HP, el Club Bellaterra, la Farmàcia de Bellaterra, el Restaurant Marcs, l’Hostal Sant Pancraç, el Taller de Viatges, Aneto i el forn Sorghum.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: