Compte enrere per la Festa Major de Bellaterra 2016

by | juny 17, 2016 | Al Dia

Els gegants Domènech i Martina, durant la Festa Major de 2015 | Arxiu

Els gegants Domènec i Martina a la Festa Major de Bellaterra 2015 | Jordi Tardós

Els preparatius per la Festa Major de Bellaterra ja han començat. La celebració serà durant els dies 1, 2, 3 i 4 de setembre. La primera activitat de dijous serà un concert de festa major del Musical i seguidament un cinema a la fresca organitzat pel Grup Escolta Bellaterra.

 

El divendres dia 2 i dissabte dia 3 es repetiran, com l’any passat, els inflables i el rocòdrom a la Plaça del Pi. A les 20h del vespre també hi haurà, els dos dies, l’obra de teatre de la Companyia “La Inestable”. Com a novetat aquest any, hi haurà una tertúlia de Fòrum Bellaterra abans del tradicional sopar de la Penya Blaugrana i, finalment, el pregó de festa major a les 23h de la nit.

 

El dissabte pel matí s’aprofitarà l’espai natural de la Font de la Bonaigua per a fer-hi un esmorzar popular, activitats infantils i una bicicletada familiar. Mentrestant, a la Plaça del Pi, hi haurà un vermut gentilesa dels Restaurants de Bellaterra. La tarda serà de caire esportiu amb la clàssica baixada de carros, un torneig de futbol, la triatló i la cursa de patinets. La nit del dissabte serà la segona “Nit de Color Verd” de la Unió de Veïns amb sopar, humor, música en directe i DJ.

 

Finalment, el diumenge es llevarà solidari i saludable, amb una jornada de donació de sang organitzada per l’ANC de Bellaterra i un mercat de productes de KM-0. A mig matí hi haurà la cursa de BTT, el mercat infantil d’intercanvi d’objectes i la final del torneig de pàdel de pares i fills. Una altra novetat serà l’activitat de maquetes retallables, iniciativa de l’Associació d’Amics de Sant pau del Riu Sec. Tot seguit es celebrarà la missa de Festa Major i la cercavila dels gegants de Bellaterra. Tancarà la festa el tradicional concurs de paelles i fideuàs, l’entrega de premis i una batucada final.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: