Els gegants Domènec i Martina a la Festa Major de Bellaterra 2015 | Jordi Tardós

Els preparatius per la Festa Major de Bellaterra ja han començat. La celebració serà durant els dies 1, 2, 3 i 4 de setembre. La primera activitat de dijous serà un concert de festa major del Musical i seguidament un cinema a la fresca organitzat pel Grup Escolta Bellaterra.

 

El divendres dia 2 i dissabte dia 3 es repetiran, com l’any passat, els inflables i el rocòdrom a la Plaça del Pi. A les 20h del vespre també hi haurà, els dos dies, l’obra de teatre de la Companyia “La Inestable”. Com a novetat aquest any, hi haurà una tertúlia de Fòrum Bellaterra abans del tradicional sopar de la Penya Blaugrana i, finalment, el pregó de festa major a les 23h de la nit.

 

El dissabte pel matí s’aprofitarà l’espai natural de la Font de la Bonaigua per a fer-hi un esmorzar popular, activitats infantils i una bicicletada familiar. Mentrestant, a la Plaça del Pi, hi haurà un vermut gentilesa dels Restaurants de Bellaterra. La tarda serà de caire esportiu amb la clàssica baixada de carros, un torneig de futbol, la triatló i la cursa de patinets. La nit del dissabte serà la segona “Nit de Color Verd” de la Unió de Veïns amb sopar, humor, música en directe i DJ.

 

Finalment, el diumenge es llevarà solidari i saludable, amb una jornada de donació de sang organitzada per l’ANC de Bellaterra i un mercat de productes de KM-0. A mig matí hi haurà la cursa de BTT, el mercat infantil d’intercanvi d’objectes i la final del torneig de pàdel de pares i fills. Una altra novetat serà l’activitat de maquetes retallables, iniciativa de l’Associació d’Amics de Sant pau del Riu Sec. Tot seguit es celebrarà la missa de Festa Major i la cercavila dels gegants de Bellaterra. Tancarà la festa el tradicional concurs de paelles i fideuàs, l’entrega de premis i una batucada final.