Albert RAMOS, reconegut xef del històric restaurant Sant Pancraç a Bellaterra | J Tardós
 

Aquest any estem d'enhorabona. Albert RAMOS, sobradament conegut a Bellaterra doncs és el xef 'de per vida' del inigualable Hostal Sant Pancraç (acabat indiferentment en 's' o en 'ç').

 

Realment, va neixer a St. Cugat i de ben menut ja el varen dur  a Bellaterra. Ho ha vist tot. És una veu qualificada de l'evolució de la nostra comunitat i, de ben segur, farà les delicies dels assistents.

 

No es pot deslligar la seva història a la història de Bellaterra. De menut a l'única escola que existía  -Ave Maria- a on anavem tots barrejats malgrat la diferència d'edats.  La comunió a l'esglèssia amb Mossen Plàcid i tota la vida laboral en els fogons del Hostal, per on ha passat, ineludiblement, tot Bellaterra en diferent periodes.

 

Resumint, un gran pregoner.