Els guanyadors de les millors paelles al “Concurs de paelles i Fideuàs” | Albert Trepat
 

Diumenge passat es va acabar la Festa Major de Bellaterra 2016. Enguany s’han celebrat tertúlies, activitats esportives, infantils, espectacles, àpats populars, música en directe i ball.

Bellaterra Diari també ha seguit la festa de ben a prop, fet promoció de la nova pàgina web i seguiment fotogràfic de tots els actes (fotografies disponibles al facebook de Bellaterra Diari).

 

El que han apreciat més els assistents ha estat l’ambient familiar i trobar-se amb els amics. Com a activitats més esperades ha destacat el Concurs de Paelles i Fideuàs, organitzat per la Unió de Veïns, el Teatre de la Companyia Inestable, la Baixada de Carros, la Cursa de patinets i el Sopar Verd de la Unió.

 

Fins fa pocs anys la Festa Major era autogestionada amb la participació tant d’entitats com de veïns. Algunes de les veus recollides en les entrevistes fetes per aquest mitjà denoten la poca participació veïnal i la manca d’activitats per a joves. Altres afegeixen que l’EMD hauria de vetllar per l’harmonia, el gaudi i facilitar la participació i engrescar la ciutadania.