La Festa Major segons Àlvar Roda

by | set. 13, 2016 | Al Dia

 
 
“Jo aquest any per compromisos i dates no he pogut assistir a la Festa Major i per tant no puc opinar. Segur que s'ha posat esforç i ganes per que tot rutlli i s'ha demanat insistentment la col•laboració de veïns i veïnes. El que si que crec és que falta imaginació, cosa que el jovent d'abans a l'estar més implicada en la Festa feia aportacions interessants. La baixada en carros crec que s'hauria de fer només al carrer “Sant Panchrasx” ja que fer-la tant llarga perd concentració de gent i espectacle. S'ha de pensar que es va crear bàsicament per nois i noies de 5 a 15 anys ja que en el seu inici es demanava la col•laboració del pares i fills per fer el que ara anomenen “andròmines” i que a mi m'agrada mes de dir “carro”. Crec que l'espai de la Font de la Bonaigua la “d'abaix” ha estat un encert i ben dinamitzada, s'hauria d'aprofitar més. El Teatre perfecte segons critiques, i l'espectacle de nit a la plaça de Pi poc afortunat. La cantant i veïna Terraza fantàstica. El pregoner Albert reivindicant història. El Club de Bellaterra sempre disposat a col•laborar esportivament. La Paella i Fideua èxit assegurat i els jocs infantils (i no tant infantils) ben resolts….en fi no m'allargo. Visca la Festa Major de Bellaterra i a continuar fent poble”
 
Àlvar, gràcies per compartir la teva opinió.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: