“Jo aquest any per compromisos i dates no he pogut assistir a la Festa Major i per tant no puc opinar. Segur que s'ha posat esforç i ganes per que tot rutlli i s'ha demanat insistentment la col•laboració de veïns i veïnes. El que si que crec és que falta imaginació, cosa que el jovent d'abans a l'estar més implicada en la Festa feia aportacions interessants. La baixada en carros crec que s'hauria de fer només al carrer “Sant Panchrasx” ja que fer-la tant llarga perd concentració de gent i espectacle. S'ha de pensar que es va crear bàsicament per nois i noies de 5 a 15 anys ja que en el seu inici es demanava la col•laboració del pares i fills per fer el que ara anomenen “andròmines” i que a mi m'agrada mes de dir “carro”. Crec que l'espai de la Font de la Bonaigua la “d'abaix” ha estat un encert i ben dinamitzada, s'hauria d'aprofitar més. El Teatre perfecte segons critiques, i l'espectacle de nit a la plaça de Pi poc afortunat. La cantant i veïna Terraza fantàstica. El pregoner Albert reivindicant història. El Club de Bellaterra sempre disposat a col•laborar esportivament. La Paella i Fideua èxit assegurat i els jocs infantils (i no tant infantils) ben resolts….en fi no m'allargo. Visca la Festa Major de Bellaterra i a continuar fent poble”
 
Àlvar, gràcies per compartir la teva opinió.