Ofrena floral i Cursa popular per la Diada

by | set. 15, 2016 | Esports

La sortida de la “Cursa Popular Sant Silvestre de Bellaterra”, davant l’estació. | Albert Trepat Pérez

Aquest diumenge 11 de setembre el “Club Atletisme La Sansi” i l’ EMD de Bellaterra han organitzat la Cursa Popular Sant Silvestre de Bellaterra. Coneguda com “La Sansi de Bellaterra”, es tracta d’una cursa popular de 5 km de distància, olímpica i assequible per a molts corredors i corredores. La seva primera edició va tenir lloc fa 5 anys i es proposa com a objectiu promoure l’esport i Bellaterra.

 

Pel que fa al recorregut segueix la via verda del Vallès i és apte per a totes les edats. Tant l’arribada com la sortida s’han fet des de l’estació de Bellaterra i ha començat a les 10h del matí. Enguany hi ha hagut participants provinents de diferents punts de Catalunya i una assistència aproximada de 700 persones.

 

L’acte ha tornat a coincidir amb l’ofrena floral a la senyera organitzada per l’ANC de Bellaterra i on han assistit representants del govern de l’EMD, dels partits polítics, de l’ANC i la policia de gala.

 

Les dues celebracions han contrastat pel caràcter esportiu i lúdic de la cursa; i polític i formal de l’ofrena, no sempre fàcil de combinar. El “Club Atletisme La Sansi” es va crear el 2008 a Lloret de Mar i organitza 14 curses populars per diferents comunitats autònomes, entre elles la Cursa de la Mercè de Barcelona.  Les entitats esportives de la zona no hi han participat.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: