Ofrena floral i Cursa popular per la Diada

by | set. 15, 2016 | Esports

La sortida de la “Cursa Popular Sant Silvestre de Bellaterra”, davant l’estació. | Albert Trepat Pérez

Aquest diumenge 11 de setembre el “Club Atletisme La Sansi” i l’ EMD de Bellaterra han organitzat la Cursa Popular Sant Silvestre de Bellaterra. Coneguda com “La Sansi de Bellaterra”, es tracta d’una cursa popular de 5 km de distància, olímpica i assequible per a molts corredors i corredores. La seva primera edició va tenir lloc fa 5 anys i es proposa com a objectiu promoure l’esport i Bellaterra.

 

Pel que fa al recorregut segueix la via verda del Vallès i és apte per a totes les edats. Tant l’arribada com la sortida s’han fet des de l’estació de Bellaterra i ha començat a les 10h del matí. Enguany hi ha hagut participants provinents de diferents punts de Catalunya i una assistència aproximada de 700 persones.

 

L’acte ha tornat a coincidir amb l’ofrena floral a la senyera organitzada per l’ANC de Bellaterra i on han assistit representants del govern de l’EMD, dels partits polítics, de l’ANC i la policia de gala.

 

Les dues celebracions han contrastat pel caràcter esportiu i lúdic de la cursa; i polític i formal de l’ofrena, no sempre fàcil de combinar. El “Club Atletisme La Sansi” es va crear el 2008 a Lloret de Mar i organitza 14 curses populars per diferents comunitats autònomes, entre elles la Cursa de la Mercè de Barcelona.  Les entitats esportives de la zona no hi han participat.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: