La UAB és la novena millor universitat jove del món segons el rànquing QS

by | set. 20, 2016 | Al Dia

 
Segons informa el PuntAvui, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és la novena millor universitat del món entre les de menys de cinquanta anys, segons el rànquing QS. A la llista, encapçalada per la Nanyang Technological University (NTU), de Singapur, i seguida de cinc universitats asiàtiques més, la UAB ocupa el segon lloc entre les europees al darrere de la Universitat de Maastricht. La següent institució catalana de la llista és la Universitat Pompeu Fabra (UPF), que ha passat de la posició 27 a la 22, i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que ha caigut del lloc 28 al 32. Les universitats capdavanteres d'aquest any tenen una forta orientació cap a la ciència i la tecnologia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: