El Bellaterra FC juga a la Bòbila de Cerdanyola | Bellaterra FC
 

El primer que cal dir del Bellaterra FC, és la bona predisposició i companyonia de tots els seus membres. És un equip ple d’entusiasme. Val a dir que no tenen camp. És ja una reivindicació històrica: cap dels governs mai els hi han fet cas. Juguen al camp de la Bòbila (Els Pinetons) a Cerdanyola. Per tant, ni camp i ni afeccionats. Els únics seguidors són els familiars i amics. Això si, entusiàstics!

 

Aquesta temporada és especial. Per primer cop en la seva història, han pujat a la Tercera Catalana Grup 11 i el neguit dels seus components, és lògic. Hi han nervis i molta excitació.

 

Fins ara, s’han jugat 4 partits. Resum: 1 guanyat, 1 empatat i 2 perduts. Les estadístiques expliquen que fan un gol cada 45 minuts i en reben un cada 40 minuts. Ocupen la posició 12a i tenen, fins ara, 4 punts en el seu haver.

 

Aquest proper diumenge juguen a fora contra EU Cèltic, que ocupa la posició 13a amb 4 punts també. Per tant, el resultat serà important malgrat que juguen en camp contrari però realment, SEMPRE juguen en camp contrari.