Neguit puntual del Bellaterra FC

by | set. 29, 2016 | Esports

El Bellaterra FC juga a la Bòbila de Cerdanyola | Bellaterra FC
 

El primer que cal dir del Bellaterra FC, és la bona predisposició i companyonia de tots els seus membres. És un equip ple d’entusiasme. Val a dir que no tenen camp. És ja una reivindicació històrica: cap dels governs mai els hi han fet cas. Juguen al camp de la Bòbila (Els Pinetons) a Cerdanyola. Per tant, ni camp i ni afeccionats. Els únics seguidors són els familiars i amics. Això si, entusiàstics!

 

Aquesta temporada és especial. Per primer cop en la seva història, han pujat a la Tercera Catalana Grup 11 i el neguit dels seus components, és lògic. Hi han nervis i molta excitació.

 

Fins ara, s’han jugat 4 partits. Resum: 1 guanyat, 1 empatat i 2 perduts. Les estadístiques expliquen que fan un gol cada 45 minuts i en reben un cada 40 minuts. Ocupen la posició 12a i tenen, fins ara, 4 punts en el seu haver.

 

Aquest proper diumenge juguen a fora contra EU Cèltic, que ocupa la posició 13a amb 4 punts també. Per tant, el resultat serà important malgrat que juguen en camp contrari però realment, SEMPRE juguen en camp contrari.

 

 

 

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: