Vicent Partal a Bellaterra | deba-t
 

L'ANC de Bellaterra convoca a una xerrada de Vicent Partal titulada 'La tardor decisiva' doncs, políticament parlant, entrem en una etapa excepcional del nostre país.  

 

Vicent Partal Montesinos és un periodista valencià i director de VilaWeb. Ha treballat també a El Temps, El Punt, Diari de Barcelona, Catalunya Ràdio, La Vanguardia i TVE, entre d’altres. És considerat un dels pioners d'Internet als Paísos Catalans.

 

Cal mencionar que la presentació anirà  a càrrec del conegut periodista Pere Cardús, fortament vinculat a Bellaterra. És ell mateix qui es defineix: “Sóc fill de Terrassa on vaig néixer el 1978 amb aquella sensació de no saber què dir perquè encara no havia llegit el diari”. Més endavant, un cop ja n’havia llegit una colla, em vaig llançar de cap a l’activisme polí­tic, l’esport, la música i la lectura. Sempre m’ho he agafat tot amb passió, potser massa. Després d’anys de neguit i tastets, el 2009 va ser l’any dels canvis: ser pare i començar a aprendre l’ofici de periodista m’ha canviat. Ara he de ser més reflexiu per prendre bones decisions paternals i més diligent per adquirir el criteri de la bona informació”

 

Per tant, a Bellaterra tindrem dos 'pesos pesants' de l'actualitat més rabiosa.

 

La convocatòria és el dimarts 4 d'Octubre a les 20:00 al Centre Cívic de Bellaterra (Pç. Maragall 4)