Victòria del Bellaterra FC

by | oct. 3, 2016 | Esports

Varis integrants del Bellaterra FC | S. Aguilera

Aquest passat diumenge dia 2, el Bellaterra FC va assolir una victòria en camp contrari contra l’UE Cèltic per 0 a 1. Per tant, es posiciona en la 9a ubicació de la lliga de Tercera Catalana Grup 11 amb 9 punts.

 

Tot i haver començat molt recentment aquesta lliga, porten 2 partits guanyats (40%), un partit empatat (20%) i dos partits perduts (40%). Estadísticament parlant, marquen un gol cada 50 minuts i també n’encaixen un cada 50 minuts.

 

Val a dir, que pel proper diumenge dia 9 d’Octubre hi ha gran expectació, doncs el Bellaterra FC juga a casa contra un històric rival: Valldoreix FC, que ocupa la posició 13a amb 6 punts.

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: