El Pàdel crea comunitat a Bellaterra

by | oct. 4, 2016 | Esports

(d’esquerra a dreta) Inauguració de la quarta pista de pàdel per part de Ramon Andreu, president de l’EMD de Bellaterra, Jordi Fau, president del Club Bellaterra, Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola, Elvi Vila, regidora d’educació, Marc Rossinés, director esportiu, Jordi Macarulla, portaveu de convergència i Jordi Tardós i Àlvar Roda, membres de la junta directiva. | Laia Tardos Roda
 

Cada vegada més, la comunitat “padelera” de Bellaterra està creixent. El Club Esportiu Bellaterra ha estat el principal responsable d'aquest augment de participants. També ha contribuït al vincle dels bellaterrencs al voltant de la salut i l'esport.

 

Al plantejar les reformes del nou Club l’any 2007, l’entitat va voler apostar per un esport incipient, que ja no era moda: el pàdel. Avui és el segon esport més practicat a l’estat. Els partits són àgils, permeten la rotació de molts participants i és fàcil de jugar-hi ja que no requereix una gran tècnica ni tenir un treballat estat físic. Alhora, és un esport molt social i competitiu.

 

Tot just fa un any es va inaugurar la quarta pista de pàdel del nou club i els aficionats i professionals no paren de créixer. Actualment hi ha més de 200 jugadors ocasionals o fixes, anomenats pel mateix club, els “padeleros”.

 

L’entitat organitza tornejos contra altres clubs, campionats solidaris o lligues d’hivern i de primavera i totes gaudeixen de gran assistència. L’ambient és competitiu però sempre des del respecte i l’esportivitat. Els assistents són tant de Bellaterra com de fora ja que El Club Bellaterra està en un bon enclavament geogràfic i davant dels ferrocarrils, fet que permet la participació de gent d'arreu.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: