(d’esquerra a dreta) Inauguració de la quarta pista de pàdel per part de Ramon Andreu, president de l’EMD de Bellaterra, Jordi Fau, president del Club Bellaterra, Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola, Elvi Vila, regidora d’educació, Marc Rossinés, director esportiu, Jordi Macarulla, portaveu de convergència i Jordi Tardós i Àlvar Roda, membres de la junta directiva. | Laia Tardos Roda
 

Cada vegada més, la comunitat “padelera” de Bellaterra està creixent. El Club Esportiu Bellaterra ha estat el principal responsable d'aquest augment de participants. També ha contribuït al vincle dels bellaterrencs al voltant de la salut i l'esport.

 

Al plantejar les reformes del nou Club l’any 2007, l’entitat va voler apostar per un esport incipient, que ja no era moda: el pàdel. Avui és el segon esport més practicat a l’estat. Els partits són àgils, permeten la rotació de molts participants i és fàcil de jugar-hi ja que no requereix una gran tècnica ni tenir un treballat estat físic. Alhora, és un esport molt social i competitiu.

 

Tot just fa un any es va inaugurar la quarta pista de pàdel del nou club i els aficionats i professionals no paren de créixer. Actualment hi ha més de 200 jugadors ocasionals o fixes, anomenats pel mateix club, els “padeleros”.

 

L’entitat organitza tornejos contra altres clubs, campionats solidaris o lligues d’hivern i de primavera i totes gaudeixen de gran assistència. L’ambient és competitiu però sempre des del respecte i l’esportivitat. Els assistents són tant de Bellaterra com de fora ja que El Club Bellaterra està en un bon enclavament geogràfic i davant dels ferrocarrils, fet que permet la participació de gent d'arreu.