S’instal·laran tres desfibril·ladors a Bellaterra

by | oct. 4, 2016 | Espai d'Entitats

La regidora Conxi Haro amb membres de la Taula Cívica de Bellaterra | J. Tardós
 

La Taula Cívica de Bellaterra es va crear el gener d’aquest mateix any com una eina per vehicular la participació ciutadana i coordinar totes les entitats. Des de llavors els diferents grups de treball s’han reunit amb l’EMD de Bellaterra i, recentment, el grup de Sanitat amb Concepció Haro, regidora de seguretat i espai públic de l’Ajuntament de Cerdanyola. 

 

La reunió es va celebrar en un ambient de cordialitat i  amabilitat. El grup va presentar l’acta fundacional, els estatuts, la llista d’entitats membres i els grups de treball. El primer tema a tractar va ser la instal·lació de 3 desfibril·ladors a Bellaterra, una qüestió pendent des de fa temps. La regidora de Compromís per Cerdanyola va assegurar que n’instal·larien al novembre, un cop acabada la pròrroga del contracte vigent. Les ubicacions previstes són la plaça de l’estació, el centre cívic de Bellaterra i el centre cívic del Turó de Sant Pau

 

En segon lloc van parlar de les càmeres de trànsit i seguretat. Malgrat una fluïdesa de paraula entre Ramon Andreu, president de l’EMD, i Concepció Haro, la regidora ha assegurat que no s’ha seguit el protocol i no han estat convenientment legalitzades. Per la seva banda, l’EMD de Bellaterra demana des de fa temps més presència policial a la zona, ja que s’han patit forts robatoris i les càmeres actuen com a element preventiu. L’ajuntament ha dit que està a favor d’incrementar la policia però no de deslocalitzar-la de Cerdanyola.

 

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: