Just abans de començar en els Pinetons. | S. Aguilera

 

Expectació i nervis aquest diumenge passat a la Bòbila (Els Pinetons) de Cerdanyola per la celebració del partit entre el Bellaterra FC i l’etern rival, el Valldoreix FC.

 

En el partit el marcador no es va bellugar (0 – 0) tot i jugant a casa. Recordeu que el Bellaterra FC, NO JUGA MAI A CASA, doncs no té camp propi. Per tant, l’afecció son els amics i parents que animen, això sí, impetuosament. 

 

El resultat comporta el lloc 10e de la classificació amb 8 punts.

 

A aquesta alçada de la lliga, l’estadística ens diu que l’equip està completament equilibrat: 2 partits guanyats (33 %), 2 partits empatats (33 %) i dos partits perduts (33 %). També sabem que marca gol cada 60 minuts i en reb un també cada 60 minuts!. Tot ben equilibrat.

 

La jornada 7 serà el proper diumenge dia 16 d’octubre en camp contrari: EE Guineueta B versus Bellaterra FC. Aquest proper rival, ocupa la posició 15a de la classificació general amb 5 punts, es a dir, 1 partit guanyat, 2 partits empatats i 2 partits perduts.

 

El resum general és el bon paper que està fent el nostre equip en aquesta nova temporada, doncs mai havia jugat en una categoria tant important. Endavant campions!!