Tot i la rivalitat, ens quedem en un empat

by | oct. 10, 2016 | Esports

 

Just abans de començar en els Pinetons. | S. Aguilera

 

Expectació i nervis aquest diumenge passat a la Bòbila (Els Pinetons) de Cerdanyola per la celebració del partit entre el Bellaterra FC i l’etern rival, el Valldoreix FC.

 

En el partit el marcador no es va bellugar (0 – 0) tot i jugant a casa. Recordeu que el Bellaterra FC, NO JUGA MAI A CASA, doncs no té camp propi. Per tant, l’afecció son els amics i parents que animen, això sí, impetuosament. 

 

El resultat comporta el lloc 10e de la classificació amb 8 punts.

 

A aquesta alçada de la lliga, l’estadística ens diu que l’equip està completament equilibrat: 2 partits guanyats (33 %), 2 partits empatats (33 %) i dos partits perduts (33 %). També sabem que marca gol cada 60 minuts i en reb un també cada 60 minuts!. Tot ben equilibrat.

 

La jornada 7 serà el proper diumenge dia 16 d’octubre en camp contrari: EE Guineueta B versus Bellaterra FC. Aquest proper rival, ocupa la posició 15a de la classificació general amb 5 punts, es a dir, 1 partit guanyat, 2 partits empatats i 2 partits perduts.

 

El resum general és el bon paper que està fent el nostre equip en aquesta nova temporada, doncs mai havia jugat en una categoria tant important. Endavant campions!!

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: