Finissage de l’exposició de l’artista R.M. Gnausch

by | oct. 13, 2016 | Cultura

 

L’artista fa un recorregut per l’exposició i explica les seves obres | Marina Koll

L’obra de l’artista Rose Marie Gnausch ha estat exposada al Club Bellaterra des del mes de maig. Aquest divendres se’n ha celebrat el finissage, és a dir, un acte de clausura on l’artista ha explicat algunes de les seves obres i s’han compartit les reaccions del públic professional i amateur. L’objectiu era donar la paraula als espectadors per a conèixer les sensacions que ha despertat l’obra de l’artista en els assistents regulars del Club

També han donat la seva opinió l’escriptor i novel·lista Antoni Porta i el director del real cercle artístic i expert en art, Joan Abelló, entre altres.

El títol de l’exposició ha estat “Poesia Visual. Diferents aproximacions d’un món visual” i la cloenda ha volgut recuperar l’ambient típicament francès de “cafè culture”, és a dir, un espai de trobada social mig lúdic, mig intel·lectual, on els debats sobre cultura són benvinguts i el temps es relaxa i s’allarga.

R.M. Gnausch és d’origen alemany i s’ha format als Estats Units i a França. Ha estat professora de diferents universitats i actualment resideix a Bellaterra des de l’any passat. El seu estil es podria definir com una continuïtat de l’artista abstracte, un art no pictòric que li permet deixar volar la seva imaginació i expressar conceptes com alegria, humor, justícia, pau o crítica. Tot plegat s’ha tancat prenent una copa de cava i una visita conjunta a l’exposició.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: