Finissage de l’exposició de l’artista R.M. Gnausch

by | oct. 13, 2016 | Cultura

 

L’artista fa un recorregut per l’exposició i explica les seves obres | Marina Koll

L’obra de l’artista Rose Marie Gnausch ha estat exposada al Club Bellaterra des del mes de maig. Aquest divendres se’n ha celebrat el finissage, és a dir, un acte de clausura on l’artista ha explicat algunes de les seves obres i s’han compartit les reaccions del públic professional i amateur. L’objectiu era donar la paraula als espectadors per a conèixer les sensacions que ha despertat l’obra de l’artista en els assistents regulars del Club

També han donat la seva opinió l’escriptor i novel·lista Antoni Porta i el director del real cercle artístic i expert en art, Joan Abelló, entre altres.

El títol de l’exposició ha estat “Poesia Visual. Diferents aproximacions d’un món visual” i la cloenda ha volgut recuperar l’ambient típicament francès de “cafè culture”, és a dir, un espai de trobada social mig lúdic, mig intel·lectual, on els debats sobre cultura són benvinguts i el temps es relaxa i s’allarga.

R.M. Gnausch és d’origen alemany i s’ha format als Estats Units i a França. Ha estat professora de diferents universitats i actualment resideix a Bellaterra des de l’any passat. El seu estil es podria definir com una continuïtat de l’artista abstracte, un art no pictòric que li permet deixar volar la seva imaginació i expressar conceptes com alegria, humor, justícia, pau o crítica. Tot plegat s’ha tancat prenent una copa de cava i una visita conjunta a l’exposició.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: