S’inaugura el TotRubí

by | oct. 14, 2016 | Al Dia

Ramon Grau, president del Totmedia en l'acte d'inauguració del TotRubí | Jordi Tardós

 

Ahir es va celebrar la inauguració del diari local TotRubí a la mateixa ciutat. El lloc triat per a celebrar-ho va ser el Celler Cooperatiu de Rubí, un espai modernista de gran encant, construït a principis de segle.

 

Van ser-hi presents Ramon Grau i Xavier Grau, responsables del grup de comunicació Totmedia, l’Excma. Sra. Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí, Salvador Cot, director del diari nacional El Món i Irene Gea i Jose Luis Marin, editora en cap i departament comercial del TotRubi.

 

L’equip del Totmedia acumula més de 30 anys fent comunicació de proximitat i és un grup de referència a Catalunya, nascut a Sant Cugat. Edita publicacions com el ViaEmpresa,  Vadevi, El Cinèfil i mitjans locals com el Tot Sant Cugat, MónTerrassa, BellaterraDiari i aviat també el Tot Cerdanyola.

 

Ramon Grau, president del TotMedia, va remarcar la importància dels mitjans locals en un món cada vegada més global i, va afegir – la història d’aquest país s’escriurà des del món local segur, des dels pobles, les ciutats i a través de la proximitat.

 

A continuació va destacar la importància de Rubí com a referent industrial i amb gran activitat social, cultural i esportiva: “Volem contribuir a donar veu a les entitats, associacions, l’ajuntament… perquè Rubí mereix un lloc destacat en l’entorn metropolità”.

 

Irene Gea, editora en cap del TotRubí, va remarcar que faran periodisme digital i que actualment ja sumen 5000 seguidors a facebook des de principis de mes. Per la seva banda, Jose Luis Marin va recordar la vocació de servei del mitjà i destacar que els rubinencs seran els protagonistes d’aquest projecte tan ambiciós.

 

Tot seguit, Salvador Cot, director d’El Món i fill de rubinencs, es va mostrar il·lusionat i fortament vinculat a Rubí, un dels punts forts del Vallès. Finalment, l’Excma. Sra. Ana María Martínez va agrair el pluralisme i l’aparició del nou mitjà de comunicació per assegurar el flux d’informació dins l’engranatge social.  

 

La clausura es va fer amb una copa de cava de les bodegues Rosás, pastes i canapès de la pastisseria Aguilar i música en directe.

Salvador Cot, director del diari El Món, en l'acte d'inauguració del TotRubí | Jordi Tardós
 

La música va acompanyar l'acte d'inauguració del TotRubí | Jordi Tardós

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: