Ramon Grau, president del Totmedia en l'acte d'inauguració del TotRubí | Jordi Tardós

 

Ahir es va celebrar la inauguració del diari local TotRubí a la mateixa ciutat. El lloc triat per a celebrar-ho va ser el Celler Cooperatiu de Rubí, un espai modernista de gran encant, construït a principis de segle.

 

Van ser-hi presents Ramon Grau i Xavier Grau, responsables del grup de comunicació Totmedia, l’Excma. Sra. Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí, Salvador Cot, director del diari nacional El Món i Irene Gea i Jose Luis Marin, editora en cap i departament comercial del TotRubi.

 

L’equip del Totmedia acumula més de 30 anys fent comunicació de proximitat i és un grup de referència a Catalunya, nascut a Sant Cugat. Edita publicacions com el ViaEmpresa,  Vadevi, El Cinèfil i mitjans locals com el Tot Sant Cugat, MónTerrassa, BellaterraDiari i aviat també el Tot Cerdanyola.

 

Ramon Grau, president del TotMedia, va remarcar la importància dels mitjans locals en un món cada vegada més global i, va afegir – la història d’aquest país s’escriurà des del món local segur, des dels pobles, les ciutats i a través de la proximitat.

 

A continuació va destacar la importància de Rubí com a referent industrial i amb gran activitat social, cultural i esportiva: “Volem contribuir a donar veu a les entitats, associacions, l’ajuntament… perquè Rubí mereix un lloc destacat en l’entorn metropolità”.

 

Irene Gea, editora en cap del TotRubí, va remarcar que faran periodisme digital i que actualment ja sumen 5000 seguidors a facebook des de principis de mes. Per la seva banda, Jose Luis Marin va recordar la vocació de servei del mitjà i destacar que els rubinencs seran els protagonistes d’aquest projecte tan ambiciós.

 

Tot seguit, Salvador Cot, director d’El Món i fill de rubinencs, es va mostrar il·lusionat i fortament vinculat a Rubí, un dels punts forts del Vallès. Finalment, l’Excma. Sra. Ana María Martínez va agrair el pluralisme i l’aparició del nou mitjà de comunicació per assegurar el flux d’informació dins l’engranatge social.  

 

La clausura es va fer amb una copa de cava de les bodegues Rosás, pastes i canapès de la pastisseria Aguilar i música en directe.

Salvador Cot, director del diari El Món, en l'acte d'inauguració del TotRubí | Jordi Tardós
 
La música va acompanyar l'acte d'inauguració del TotRubí | Jordi Tardós