Amb el títol de millor fabricant, camí cap a Qatar a buscar més distincions | Kawasaki Racing Team

 

Sembla que l’equip de Kawasaki Racing Team ja ens té acostumats a guanyar. I a guanyar un mundial precisament!. El de SuperBikes.

 

Tal i com publicaven recentment a MotoFan en Carles Casas (http://www.motofan.com/noticias/team-provec-kawasaki-racing-team-de-barcelona-al-cielo/21788#),  un ‘xavals de Bellaterra’ han arribat ben amunt: precisament a guanyar 3 mundials de SuperBikes. Quasi res…

 

Aquest cap de setmana rodaven a Jerez de la Frontera. Varen fer 2on i 3e el dissabte, i 3è i 2on el diumenge. Només superats per C. Davies amb Ducati. La qual cosa comporta que si no hi ha cap daltabaix, recolliran a Qatar la màxima condecoració doncs, J. Rea encapçala la classificació amb 462 punts seguit de T. Sykes amb 414.

 

Aquesta setmana, Kawasaki ha assolit ja el títol de  Campió Mundial de Fabricant. Així doncs, la distinció és completa.

 

I com deien a Motofan, tot va començar amb uns ‘xavals de Bellaterra’: Enhorabona a l’equip d’en Guim i Biel!