Eufòria en el vestidor | S. Aguilera

 

Nova temporada. Nova categoria. Noves tàctiques. Per un equip com el Bellaterra FC que juga per primera vegada en el Tercera Catalana Grup 11, és pràcticament tot nou.

 

Aquest passat diumenge va jugar, una vegada més, fora de casa (al no tenir camp propi, sempre juga fora de casa). El resultat però, va ser clamorós: EE Guineueta B 1 – 4 Bellaterra FC. Els experts comenten que va ser un emocionant partit.

 

La qual cosa comporta 11 punts en la classificació general tot ocupant la posició 7a. Segons els números, ha guanyat un 42’9% dels partits, n’ha empatat un 28’6% i n’ha perdut un altre 28’6%.

 

A la propera jornada nº 8 del diumenge 23, jugarà a la Bòbila (Els Pinetons) contra el Apa Poble Sec que està just una posició per endavant –6a– amb també 11 punts. Sembla que es tracta de dos equips molt igualats. Donem temps…