Escalant posicions

by | oct. 17, 2016 | Esports

Eufòria en el vestidor | S. Aguilera

 

Nova temporada. Nova categoria. Noves tàctiques. Per un equip com el Bellaterra FC que juga per primera vegada en el Tercera Catalana Grup 11, és pràcticament tot nou.

 

Aquest passat diumenge va jugar, una vegada més, fora de casa (al no tenir camp propi, sempre juga fora de casa). El resultat però, va ser clamorós: EE Guineueta B 1 – 4 Bellaterra FC. Els experts comenten que va ser un emocionant partit.

 

La qual cosa comporta 11 punts en la classificació general tot ocupant la posició 7a. Segons els números, ha guanyat un 42’9% dels partits, n’ha empatat un 28’6% i n’ha perdut un altre 28’6%.

 

A la propera jornada nº 8 del diumenge 23, jugarà a la Bòbila (Els Pinetons) contra el Apa Poble Sec que està just una posició per endavant –6a– amb també 11 punts. Sembla que es tracta de dos equips molt igualats. Donem temps…

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: