Més de 30 anys fent teatre

by | oct. 17, 2016 | Cultura

Fragment de la comèdia “Òscar: una maleta, dues maletes, tres maletes” de Claude Magnier | Albert Trepat

 

La companyia de teatre “La Inestable de Bellaterra” ha representat, com cada any, una obra de teatre dins el programa de Festa Major.

 

D’ençà de la seva creació, amb Frederic Roda Pérez al capdavant l’any1983, ha presentat regularment el seu muntatge per a complementar la festa amb el teatre. Anecdòticament, cal dir que l’origen del seu nom es troba en la poca fe que el projecte durés massa anys.

 

En contra de tot pronòstic la companyia gaudeix actualment de plena salut i compta amb 10 veïns i veïnes aficionats al teatre i un director professional, Marc Lorenzo, de Sabadell.

 

Enguany han representat la comèdia “Òscar: una maleta, dues maletes, tres maletes”, un clàssic de Claude Magnier que ja va interpretar Louis de Funès, basat en un ampli ventall de personatges i els seus malentesos. L’activitat d’assajos es concentra sobretot en el mes de maig i els mesos abans de la festa major. Ricard Puig, president de l’Associació Cultural La Inestable, ens explica que sempre tracten de buscar comèdies o vodevils, ja que és el gènere més ben rebut en dates de festa.

 

La perspectiva de futur de l’associació és positiva però afirmen que depenen de la subvenció que l’EMD atorga i que, per bo o per mal, hi ha moltes associacions a les quals repartir. Pel que fa als intèrprets, sostenen que és complicat trobar actors i actrius de totes les edats. 

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: