Més de 30 anys fent teatre

by | oct. 17, 2016 | Cultura

Fragment de la comèdia “Òscar: una maleta, dues maletes, tres maletes” de Claude Magnier | Albert Trepat

 

La companyia de teatre “La Inestable de Bellaterra” ha representat, com cada any, una obra de teatre dins el programa de Festa Major.

 

D’ençà de la seva creació, amb Frederic Roda Pérez al capdavant l’any1983, ha presentat regularment el seu muntatge per a complementar la festa amb el teatre. Anecdòticament, cal dir que l’origen del seu nom es troba en la poca fe que el projecte durés massa anys.

 

En contra de tot pronòstic la companyia gaudeix actualment de plena salut i compta amb 10 veïns i veïnes aficionats al teatre i un director professional, Marc Lorenzo, de Sabadell.

 

Enguany han representat la comèdia “Òscar: una maleta, dues maletes, tres maletes”, un clàssic de Claude Magnier que ja va interpretar Louis de Funès, basat en un ampli ventall de personatges i els seus malentesos. L’activitat d’assajos es concentra sobretot en el mes de maig i els mesos abans de la festa major. Ricard Puig, president de l’Associació Cultural La Inestable, ens explica que sempre tracten de buscar comèdies o vodevils, ja que és el gènere més ben rebut en dates de festa.

 

La perspectiva de futur de l’associació és positiva però afirmen que depenen de la subvenció que l’EMD atorga i que, per bo o per mal, hi ha moltes associacions a les quals repartir. Pel que fa als intèrprets, sostenen que és complicat trobar actors i actrius de totes les edats. 

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: