Una de les fructíferes trobades | Francesc Gannau

 

Les instal·lacions d’Audi Sport Superwagen han acollit la presentació d’XL Group, la primera comunitat d’emprenedors nascuda a Sant Cugat i que uneix empresa i esport. XL Group està integrada per més d’una vintena d’emprenedors amb un eslògan clar: ‘l’evolució rau en la col·laboració, no en la competència’.

 

 

El director de la comunitat, Lluís Riba, ha explicat que aquest projecte neix per ajudar als emprenedors, per donar suport a totes aquelles persones que tenen idees, somnis i que troben dificultats per arribar als seus objectius. Riba aposta per la col·laboració de tots els integrants d’XL Group, per unir sinergies i aprofitar les idees d’uns i d’altres per sumar.

 

 

El primer benefici que tenen els membres de la comunitat és oferir descomptes dels seus productes a la resta de socis. Un altre dels projectes que s’implantaran és una aplicació per a telèfons que permetrà veure els descomptes existents per als socis. En paraules de Lluís Riba, “olem ser la comunitat més gran de Catalunya, però anem pas a pas, fent bé les coses i ajudant a l’emprenedor, cuidant la persona perquè és la nostra essència”. 

 

 

XL Group organitza cada mes una trobada entre tots els socis i dijous de la setmana vinent es farà al Club Esportiu Valldoreix. Aquestes reunions informals serveixen per fer esport, partits de pàdel i tennis, rebre una formació que anirà a càrrec de Josep Maria Vilagrasa, i un dinar per conèixer millor la filosofia de cada emprenedor. 

 

 

Més d’una vintena d’emprenedors integren XL Group, el 80% són de Sant Cugat i la resta del Bages i del Vallès Oriental. La comunitat es vol anar expandint pel territori català.