El bellaterrenc Lluís Riba uneix esport i emprenedoria amb XL Group

by | oct. 19, 2016 | Al Dia

Una de les fructíferes trobades | Francesc Gannau

 

Les instal·lacions d’Audi Sport Superwagen han acollit la presentació d’XL Group, la primera comunitat d’emprenedors nascuda a Sant Cugat i que uneix empresa i esport. XL Group està integrada per més d’una vintena d’emprenedors amb un eslògan clar: ‘l’evolució rau en la col·laboració, no en la competència’.

 

 

El director de la comunitat, Lluís Riba, ha explicat que aquest projecte neix per ajudar als emprenedors, per donar suport a totes aquelles persones que tenen idees, somnis i que troben dificultats per arribar als seus objectius. Riba aposta per la col·laboració de tots els integrants d’XL Group, per unir sinergies i aprofitar les idees d’uns i d’altres per sumar.

 

 

El primer benefici que tenen els membres de la comunitat és oferir descomptes dels seus productes a la resta de socis. Un altre dels projectes que s’implantaran és una aplicació per a telèfons que permetrà veure els descomptes existents per als socis. En paraules de Lluís Riba, “olem ser la comunitat més gran de Catalunya, però anem pas a pas, fent bé les coses i ajudant a l’emprenedor, cuidant la persona perquè és la nostra essència”. 

 

 

XL Group organitza cada mes una trobada entre tots els socis i dijous de la setmana vinent es farà al Club Esportiu Valldoreix. Aquestes reunions informals serveixen per fer esport, partits de pàdel i tennis, rebre una formació que anirà a càrrec de Josep Maria Vilagrasa, i un dinar per conèixer millor la filosofia de cada emprenedor. 

 

 

Més d’una vintena d’emprenedors integren XL Group, el 80% són de Sant Cugat i la resta del Bages i del Vallès Oriental. La comunitat es vol anar expandint pel territori català.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: