Berta Abellán en un dels trams | Marc Viñas

Per aquells que no esteu avesats al trial, el nom a memoritzar és Berta Abellan Marsiñach. Aquesta bellaterrenca de 17 anys fa quatre anys que roda per aquestes muntanyes en la categoria de fémines A. I aquest ha estat l’any triomfal. A Anglaterra va quedar 3a i 4a, a França 4a i 5a i a Itàlia 9a i 5a. A Issola 2000 (França) va fer el Trial de les Nacions amb la selecció Espanyola que va quedar 2na. Realment, tot un èxit.

 

Diumenge passat, en el Trial de Valdemancos (Madrid), va classificar-se en 2n lloc, tot obtenint la copa de campiona d’Espanya

 

Actualment, en el campionat de Catalunya, també va en primera posició. Falta només dues proves: Aitona aquest proper diumenge i el següent a Talamanca, tot i que ja té la copa de campiona de Catalunya assegurada en fémines A. 

 

En els campionats roda amb una Beta 300, però el mèrit sempre ha estat de la Berta. Una promesa que ja ha arribat a CAMPIONA!

A Valdemancos com a campiona d'Espanya | G. Marsiñach
 
El Juliol passat en el Regne Unit campionat de Nacions | G. Marsiñach