103 noies han participat en aquesta iniciativa. | L. Pons

Segons informa el Tot Sant Cugat, La Vall ha recollit, aquest dimecres 19 d’octubre, un total de 103 cabelleres d’alumnes, professores i mares, en la tallada de cabells solidària que ha organitzat l’escola amb motiu del Dia Contra el Càncer de Mama.

Des de primera hora del matí, l’escola ha organitzat diverses activitats solidàries, de sensibilització i prevenció d’aquesta malaltia.

Diverses perruqueres han participat, de manera altruista, en aquesta causa. Les 103 cabelleres recollides s’entregaran per fer perruques per a dones i noies que pateixen aquesta malaltia.

A més, també s’ha fet un taller de coixins, una cursa solidària per Bellaterra, en la qual s’han corregut un total de 677,68 km i una xerrada que ha anat a càrrec de la doctora i voluntària de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Yolanda Cuesta.

. | L. Pons
 
. | L. Pons
 
. | L. Pons

. | L. Pons