La bellaterrenca IZAH, una de les veus principals de “Músiques Sensibles”

by | oct. 20, 2016 | Cultura

IZAH canta al 25 de novembre al Foyer del Liceu| Isabel Hernández- Bronchuot

 

Músiques Sensibles és un cicle de concerts que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social en un espai de referència de la ciutat de Barcelona, ​​el Gran Teatre del Liceu. Un projecte pioner, innovador i únic impulsat per professionals del món de la cultura conjuntament amb activistes socials i del voluntariat que cada any, des de fa quatre edicions, presenten una programació artística molt cuidada i amb una clara vocació de donar suport i donar visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos àmbits de l'acció social.
 
 
L'objectiu d'unir cultura i activisme fa que Músiques Sensibles posi cura a oferir en cada edició un cartell de concerts amb les veus més emergents del panorama musical  i apostar també per noms ja consolidats. El públic del festival gaudeix de formats especials, presentacions de disc i comiats de gira al Foyer del Liceu, mentre contribueix a ajudar amb l'import de la seva entrada a unes entitats que treballen en silenci i amb una gran manca d'ajuts econòmics. Qualsevol aportació, per petita que sigui, té un valor multiplicador.
 
 
El cicle de concerts comença aquest 27 d'octubre i continua, durant una setmana, el 24 de novembre. Izah actuarà el 25 de novembre. Podeu consultar horaris i preus aquí: http://www.musiquessensibles.com/entrades/
 
Recordeu que el festival fa la funció de petit agent de canvi social, contribuint al fet que aquestes entitats puguin continuar la seva tasca de seguiment i ajuda als més desfavorits, destinant un 10% de la recaptació dels concerts.

 

Un projecte on la cultura i la societat esdevenen el motor principal. Un festival on la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents que hi intervenen.
 
Un cicle necessari i diferent per la conjunció d'artistes de gran nivell, unes entitats molt compromeses i imprescindibles, i un escenari excepcional i alhora, molt proper.

 

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: