La bellaterrenca IZAH, una de les veus principals de “Músiques Sensibles”

by | oct. 20, 2016 | Cultura

IZAH canta al 25 de novembre al Foyer del Liceu| Isabel Hernández- Bronchuot

 

Músiques Sensibles és un cicle de concerts que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social en un espai de referència de la ciutat de Barcelona, ​​el Gran Teatre del Liceu. Un projecte pioner, innovador i únic impulsat per professionals del món de la cultura conjuntament amb activistes socials i del voluntariat que cada any, des de fa quatre edicions, presenten una programació artística molt cuidada i amb una clara vocació de donar suport i donar visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos àmbits de l'acció social.
 
 
L'objectiu d'unir cultura i activisme fa que Músiques Sensibles posi cura a oferir en cada edició un cartell de concerts amb les veus més emergents del panorama musical  i apostar també per noms ja consolidats. El públic del festival gaudeix de formats especials, presentacions de disc i comiats de gira al Foyer del Liceu, mentre contribueix a ajudar amb l'import de la seva entrada a unes entitats que treballen en silenci i amb una gran manca d'ajuts econòmics. Qualsevol aportació, per petita que sigui, té un valor multiplicador.
 
 
El cicle de concerts comença aquest 27 d'octubre i continua, durant una setmana, el 24 de novembre. Izah actuarà el 25 de novembre. Podeu consultar horaris i preus aquí: http://www.musiquessensibles.com/entrades/
 
Recordeu que el festival fa la funció de petit agent de canvi social, contribuint al fet que aquestes entitats puguin continuar la seva tasca de seguiment i ajuda als més desfavorits, destinant un 10% de la recaptació dels concerts.

 

Un projecte on la cultura i la societat esdevenen el motor principal. Un festival on la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents que hi intervenen.
 
Un cicle necessari i diferent per la conjunció d'artistes de gran nivell, unes entitats molt compromeses i imprescindibles, i un escenari excepcional i alhora, molt proper.

 

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: