IZAH canta al 25 de novembre al Foyer del Liceu| Isabel Hernández- Bronchuot

 

Músiques Sensibles és un cicle de concerts que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social en un espai de referència de la ciutat de Barcelona, ​​el Gran Teatre del Liceu. Un projecte pioner, innovador i únic impulsat per professionals del món de la cultura conjuntament amb activistes socials i del voluntariat que cada any, des de fa quatre edicions, presenten una programació artística molt cuidada i amb una clara vocació de donar suport i donar visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos àmbits de l'acció social.
 
 
L'objectiu d'unir cultura i activisme fa que Músiques Sensibles posi cura a oferir en cada edició un cartell de concerts amb les veus més emergents del panorama musical  i apostar també per noms ja consolidats. El públic del festival gaudeix de formats especials, presentacions de disc i comiats de gira al Foyer del Liceu, mentre contribueix a ajudar amb l'import de la seva entrada a unes entitats que treballen en silenci i amb una gran manca d'ajuts econòmics. Qualsevol aportació, per petita que sigui, té un valor multiplicador.
 
 
El cicle de concerts comença aquest 27 d'octubre i continua, durant una setmana, el 24 de novembre. Izah actuarà el 25 de novembre. Podeu consultar horaris i preus aquí: http://www.musiquessensibles.com/entrades/
 
Recordeu que el festival fa la funció de petit agent de canvi social, contribuint al fet que aquestes entitats puguin continuar la seva tasca de seguiment i ajuda als més desfavorits, destinant un 10% de la recaptació dels concerts.

 

Un projecte on la cultura i la societat esdevenen el motor principal. Un festival on la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents que hi intervenen.
 
Un cicle necessari i diferent per la conjunció d'artistes de gran nivell, unes entitats molt compromeses i imprescindibles, i un escenari excepcional i alhora, molt proper.