. | WALDORF-STEINER EL TIL.LER

 

El proper dissabte 22 d'octubre tindrà lloc la II MARXA que organitza l'escola Waldorf-Steiner El Til.ler de Bellaterra. És una cooperativa educativa gestionada per mestres i famílies, que vol oferir als infants i joves una pedagogia fonamentada en el respecte a cada individualitat i el seu desenvolupament, amb una observació atenta de l'adult que l'acompanya en les seves necessitats més profundes i específiques de cada etapa. 

 

Us volem oferir la possibilitat de gaudir d'un matí de dissabte fent una passejada familiar, envoltats de natura, alhora que ens deixem sorprendre del que el camí ens portarà. 

 

Els recorreguts seran els de la Xarxa d'Itineraris de la UAB i es realitzaran de manera conjunta infants, famílies i mestres. L'objectiu és fer una activitat on tots hi gaudim plegats. 

 

A partir de les 9,30h es comença l'entrega del material i confirmació d'inscripció, a l'estand de sortida localitzat a l'aparcament de l'escola del carrer Salcillo. 

MOLT IMPORTANT: és necessari que porteu fotocòpia del resguard del banc com a comprovant d'inscripció a la Marxa. Les persones que han fet l'aportació de 150€ tindran dues inscripcions pagades. 

 

INFANTIL

10,30h SORTIDA. Les mestres d'infantil de la nostra escola seran les que acompanyaran i guiaran a través de l'itinerari de color blau cel als infants i famílies. Es faran parades per menjar alguna cosa, beure aigua, i fer alguna manualitat amb alguns materials que ens regali la natura. 

 

PRIMÀRIA 

10h SORTIDA. Es faran grups de 10-15 persones (infants i adults). Aniran sortint els grups segons l'ordre d'arribada a l'estand de sortida. 

És molt important que el grup estigui sempre compacte i que vagin sense preses, per poder gaudir del bosc i de les petites proves d'aventura i diversió que s'aniran trobant. 

Els itineraris que es seguiran són els de color vermell i taronja.

 

12,30h CANTEM i MENGEM A LA VORA DEL FOC. 

El Catering Calderí ens oferirà escalivada ecològica i botifarretes de Calaf per acompanyar el pa de massa mare, ecològic i artesà de Nikolay Hristov. 

 

14h FINALITZACIÓ DE L'EVENT