Una segona valla en paralel | J. Tardós

 

No fa pas gaires dies, publicàvem el conflicte existent en un solar al costat de la Via Verda ben pròxim a l’escola La Vall

 

Resulta que en un solar sense edificar, la propietat ha extès perimetralment una valla. Això obliga a moltes persones usuàries de la Via Verda a donar una gran volta tant per entrar-hi com per sortir-ne. En les últimes setmanes, i de forma reiterada, la valla ha estat tallada tal i com es veia a les fotos publicades.

 

En les últimes setmanes, i de forma reiterada, la valla ha estat tallada

 

Diferents persones han donat la seva opinió al respecte. Hi ha qui creu que la propietat té tota la legitimitat de vallar la seva parcel·la, i hi ha qui opina que, mentres no hi hagi cap edificació, la obligació de donar una GRAN volta és absurda i dificulta l’accés a la Via Verda.

 

Ara sembla que la propietat vol acabar amb el conflicte doncs està instal·lant paral·lelament una segona valla més alta i, en aquest cas, rígida. Veurem què passa…

 

. | J. Tardós
 
. | J. Tardós
 
. | J. Tardós