Mestre Nicolau amb Av. Bartomeu | J. Tardós

En el mateix punt on anunciàvem la setmana passada un accident, hi ha hagut un altre sinistre.

 

El punt conflictiu es troba en el “stop” del carrer Mestre Nicolau amb Avga. Bartomeu.

 

​​En aquesta ocasió, un turisme 4×4 no ha vist a una motorista amb qui ha col•lisionat. Malgrat l’aparatositat i vàries contusions, la motorista no ha patit res greu i ha estat traslladada a un centre hospitalari.

 

El que sí ha estat greu, i cal mencionar, és la tardança de l’ambulància: des de la trucada d’emergència fins que ha arribat, el temps ha estat de 28 minuts degut a a congestió existent tant a les carreteres com a l’autopista a aquesta hora que és quan comencen les escoles i l’Universitat.

 

Desitgem una ràpida recuperació i atenció al volant.

Un cop arribats els serveis mèdics | J. Tardós
 
La lògica congestió | J. Tardós