El Bellaterra Futbol Club avança posicions

by | oct. 24, 2016 | Esports

Un gran ambient per un gran equip | S. Aguilera

 

Tot i ser el primer any en jugar en una categoria superior, el Bellaterra FC no només s’està defensant sinó que està escalant posicions.

 

Un excel·lent partit el d’aquest passat cap de setmana a la Bòbila (Els Pinetons) de Cerdanyola. L’equip contrari era el APA Poble Sec i el resultat al final dels 90 minuts va ser de Bellaterra FC 1- APA Poble Sec 0.

 

Així doncs, en aquesta 8a jornada, el Bellaterra FC ja assoleix la 6a posició de la classificació general de la Tercera Catalana Grup 11 amb 14 punts. L'equip ha guanyat la meitat dels partits jugats (8 en total), n’ha empatat 2 i n’ha perdut uns altres 2. Segons les estadístiques, marca cada 51 minuts i rep un gol cada 72.

 

L’ambient en el vestidor és d’expectació i, sobretot, molta esperança. La 9a jornada serà el diumenge 30 d’Octubre contra UDA Gramenet en el seu camp. De ben segur que posaran els nervis a prova doncs es tracta d’un equip que ocupa la 2a posició amb 16 punts. De coratge no en faltarà pas!

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: