El Bellaterra Futbol Club avança posicions

by | oct. 24, 2016 | Esports

Un gran ambient per un gran equip | S. Aguilera

 

Tot i ser el primer any en jugar en una categoria superior, el Bellaterra FC no només s’està defensant sinó que està escalant posicions.

 

Un excel·lent partit el d’aquest passat cap de setmana a la Bòbila (Els Pinetons) de Cerdanyola. L’equip contrari era el APA Poble Sec i el resultat al final dels 90 minuts va ser de Bellaterra FC 1- APA Poble Sec 0.

 

Així doncs, en aquesta 8a jornada, el Bellaterra FC ja assoleix la 6a posició de la classificació general de la Tercera Catalana Grup 11 amb 14 punts. L'equip ha guanyat la meitat dels partits jugats (8 en total), n’ha empatat 2 i n’ha perdut uns altres 2. Segons les estadístiques, marca cada 51 minuts i rep un gol cada 72.

 

L’ambient en el vestidor és d’expectació i, sobretot, molta esperança. La 9a jornada serà el diumenge 30 d’Octubre contra UDA Gramenet en el seu camp. De ben segur que posaran els nervis a prova doncs es tracta d’un equip que ocupa la 2a posició amb 16 punts. De coratge no en faltarà pas!

Vols llegir més…?

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

passat diumenge, 19 de desembre, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató ha anat dedicada a la salut mental; i s’ha aconseguit recaptar un total de 9 milions d’euros.

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba, és l’únic Bellaterrenc i de fet, esportista de tot el Vallès Occidental que juga el Circuit Professional de Pàdel, el World Padel Tour. Avui parlem amb ell per entendre quina és la situació actual del pàdel, com ha aconseguit obtenir aquesta posició a escala mundial i conèixer les seves rutines d’entrenament.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: