Alguns dels exemples | Simplify3D

 

Els nostre benvolgut amic i bellaterrenc Jesús Betrian, ens fa arribar les més recents notícies d’acord entre entitats que afecten a un bon nombre dels nostres alumnes.

 

HP ha seleccionat la Fundació Collserola com a centre d’aprenentatge de referència del programa mundial d’innovació tecnològica de HP i Microsoft Corp, “Reinvent The Classroom” liderat per Digital Promise Global.

 

HP ha manifestat que la Fundació Collserola ha estat seleccionada en base al seu compromís amb l'excel·lència en l’ensenyament i la innovació educativa, convertint-se en un dels 60 llocs de tot el món seleccionats per a servir com a centre d’investigació de noves tecnologies d’aprenentatge mitjançant la tecnologia.

 

Això permet tenir a disposició de professors i alumnes, un equipament “Sprout by HP”, una impressora “Dremel 3D”, ordinadors “HPx360 310 EE” i una impressora “HP Page Wide”.

 

Educació i tecnologia per una completa educació | Simplify3D