Distinció a tota una trajectòria | Sergi de Uribe

 

Recentment el nostre benvolgut veí en Agustí de Uribe-Salazar Fàbregas, diplomat en el Programa d'Alta Direcció-PADE a IESE, ha rebut un premi a tota una trajectòria professional en el món de la comunicació, en la que va començar als inicis de 1964 tot sent dels pioners en Relacions Públiques de l'Estat Espanyol i fundant la seva pròpia agència el 1977: Gabinet Uribe.

 

Premi ACPRI 2016 a tota una trajectòria professional

 

Cal mencionar també, que al llarg dels anys, ha ostentat diferents càrrecs en associacions de gran importància en el sector de les Relacions Públiques i de la Comunicació, entre els quals cal destacar: president de l'Agrupació Espanyola de Relacions Públiques (AERP), fundador i president de l'Associació d'Empreses Consultores en Relacions Públiques i Comunicació (ADECEC).  Va participar en l'elaboració de la Llei Fonamental del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, formant part de la seva Junta de Govern en les dues primeres legislatures com a vicedegà de relacions públiques i en l'actualitat és president de l'Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Política.

 

Ha estat coautor de múltiples publicacions sobre Comunicació i Relacions Públiques. És professor i conferenciant en diverses escoles de negocis i universitats nacionals i estrangeres, formant part del consell assessor del Màster en Comunicació Política i Institucional de la Universitat de NavarraGeorge Washington University, membre del consell acadèmic del Màster en Comunicació Política de l'Institut Universitari d'Investigació Ortega i Gasset.

 

Així doncs, tota una vida dedicada a les Relacions Públiques que ara tenen un clar reconeixement. Enhorabona!

 

Moment del lliurament | Sergi de Uribe