Important distinció al bellaterrenc Agustí de Uribe

by | oct. 24, 2016 | Al Dia

 

Distinció a tota una trajectòria | Sergi de Uribe

 

Recentment el nostre benvolgut veí en Agustí de Uribe-Salazar Fàbregas, diplomat en el Programa d'Alta Direcció-PADE a IESE, ha rebut un premi a tota una trajectòria professional en el món de la comunicació, en la que va començar als inicis de 1964 tot sent dels pioners en Relacions Públiques de l'Estat Espanyol i fundant la seva pròpia agència el 1977: Gabinet Uribe.

 

Premi ACPRI 2016 a tota una trajectòria professional

 

Cal mencionar també, que al llarg dels anys, ha ostentat diferents càrrecs en associacions de gran importància en el sector de les Relacions Públiques i de la Comunicació, entre els quals cal destacar: president de l'Agrupació Espanyola de Relacions Públiques (AERP), fundador i president de l'Associació d'Empreses Consultores en Relacions Públiques i Comunicació (ADECEC).  Va participar en l'elaboració de la Llei Fonamental del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, formant part de la seva Junta de Govern en les dues primeres legislatures com a vicedegà de relacions públiques i en l'actualitat és president de l'Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Política.

 

Ha estat coautor de múltiples publicacions sobre Comunicació i Relacions Públiques. És professor i conferenciant en diverses escoles de negocis i universitats nacionals i estrangeres, formant part del consell assessor del Màster en Comunicació Política i Institucional de la Universitat de NavarraGeorge Washington University, membre del consell acadèmic del Màster en Comunicació Política de l'Institut Universitari d'Investigació Ortega i Gasset.

 

Així doncs, tota una vida dedicada a les Relacions Públiques que ara tenen un clar reconeixement. Enhorabona!

 

Moment del lliurament | Sergi de Uribe

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: