Bellaterrencs per l’Himàlaia

by | oct. 27, 2016 | Al Dia

L'expedició en ruta | E. Cots

 

Ja fa més d’un mes que tenim una expedició, fortament vinculada amb Bellaterra, tot fent una incursió pel nord-est de l’Índia. L'objectiu és resseguir la serralada més gran del planeta: l’Himàlaia

 

Els expedicionaris son l’Edu Cots, en Juan Carlos Rubio i en Carlos Humet que fan un viatge d’aventura amb el nou model Himalayan de Royal Enfield per tot tipus de terrenys: carretera, off road i no road,  per l'Himàlaia Hindú (Lahaul, Spiti, Jammu i Kashmir) i les planes del Panjab i Rajasthan. Naturalment, el nom del repte és: Royal Enfield Himalayan Challenge.

 

Ens expliquen de primera mà les seves vivències:

 

“Normes per conduir a l'Índia:

 

Les regles a l'Índia són senzilles. En ciutats ‘si veus un forat,  fica’t-hi i toca el clàxon. Si dubtes i frenes un altre ocuparà el teu lloc’. A la carretera “on hi caben dos, hi caben tres i una vaca”. Si et vénen dos camions de front no problem segur que passes i té avantatges, ningú et fot la bronca per les barbaritats que tots fem. Concentració al conduir i punt.

 

On hi caben dos, hi caben tres i una vaca

 

 

Anem camí del desert a Jaisalmer i hem parat al concessionari Royal Enfield Bikaner Bikes Private per canviar pastilles de frens i ens han fet sentir com a pilot de fàbrica donant un repàs integral a les dues motos. Les Himalayan van rodones i es mostren ideals per viatjar. Són molt còmodes, manejables i indestructibles”

 

Desitgem molta sort als aventurers i molta precaució!

 

Per tot tipus de superfícies | E. Cots

També hi han moments de relax… | E. Cots
 

Per espais de tot tipus… | E. Cots

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: