Els millors restaurants de Bellaterra

by | oct. 27, 2016 | Pa Amb Oli

Bellaterra té una gran oferta gastronòmica. És un dels millors pobles per aturar-se a menjar i beure amb qualitat. Això ho dóna la seva proximitat amb la natura, els ambients relaxats i, a la vegada, la seva proximitat amb nuclis laborals com Sant Joan, Sant Cugat, la Universitat Autònoma o Cerdanyola i Sabadell. Sabem que el personal ofereix un tracte immillorable i els professionals de la gastronomia milloren any rere any.

 

L'oferta és variada, de qualitat i per treure's el barret: des del tradicional hostal de tota la vida, fins als menús diaris o els restaurants més innovadors i premiats. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els millors restaurants per a cada ocasió, aquells amb els fogons més fiables que no us decepcionaran. No hi donem més voltes: aquí teniu la primera guia dels millors restaurants de Bellaterra. Que aprofiti!

 

 

EL GALLINER

Situat a l'entrada de Bellaterra, entre Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat. A 15 minuts de Barcelona i en ple Parc de Collserola, es troba “El Galliner”.

Especialment recomanable per a grups o reunions familiars, gràcies als seus lluminosos salons, magnífica terrassa i parc infantil. Allà podrem gaudir d'un àpat tranquil per als adults i un bon lloc pels més petits.

Adreça: Carretera de Bellaterra, 58, 08193 Bellaterra, Barcelona  Telèfon: 935 80 64 27  +info

 

CAN EDO

La qualitat dels seus productes no està renyida amb l'oferta de menús, adequats a les diferents necessitats dels clients. És un restaurant molt aprop de Sant Cugat i vàlid per anar-hi tant en caps de setmana i gaudir dels seus espais exteriors com pel dia dia, d'empresa o familiar.    

Adreça: Carrer Lope de Vega, 5, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona     Telèfon: 935 80 66 60  +info

 

HOSTAL SANT PANCRAÇ

És l'emblemàtic i més històric establiment de Bellaterra.  En el seu moment va ser l'embrió de l'actual Bellaterra i la seva especialitat és el menú de migdia i les paelles del diumenge. Les fan per a menjar allà i per emportar. Malauradament, si t'he l'emportes no podràs gaudir de l'espai d'època i remmemorar l'antiga Bellaterra, caracteritzada per les aigües termals, l'aire sa i el bon menjar envoltat de natura.                                                     

Adreça: Plaça del Pi, 08193 Bellaterra, Barcelona       Telèfon: 936 92 20 50

 

RESTAURANT MARCS

 

Situat al cor de Bellaterra i rodejat del bosc propi de la Font de la Bonaigua,  hi podeu trobar el Restaurant Marcs. 

Marcs va néixer fa 9 anys de la mà de la Mireia Rodamilans, experta somelier i professional de llarga trajectòria en el món de la restauranció. I de l'Stan, el nostre xef i soci. Junts formen un equip innovador i detallista i fan la cuina de casa com enlloc. El producte sempre és fresc i pots gaudir-ne al migdia, nits o caps de setmana. Algunes nits fins i tot hi trobaràs música en directe i copes. El diumenge podràs encarregar el teu pollastre a l'as per emportar. Boníssim!

Adreça: Avinguda de Bertomeu, 21, 08193 Cerdanyola del Vallès, Barcelona       Telèfon: 935 80 85 31

 

BLANC RESTAURANT

 

La pedra i la fusta són el contrapunt al color blanc, que presideix el restaurant ple de llum. L'elegància, dins la senzillesa i la música tranquila, convida a relaxar-se i poder gaudir de la seva cuina innovadora sobre la base tradicional de la cuina catalana. Recomanable amb els ulls tancats entre setmana i caps de setmana. Els seus múltiples espais permeten organitzar àpats numerosos i am privadesa.

Adreça: Av. Josep M Marcet, 3, 08193 Cerdanyola del Vallès, Barcelona     Telèfon: 936 92 20 95 

 

ÉBANO GASTRO-BAR

 

El bar i restaurant “Ébano Gastro-Bar” obre les seves portes el Juny del 2011, fruit de la il.lusió, el treball i l’esforç per portar a Bellaterra una cuina de qualitat i selecta. Disposen d'una àmplia carta de vins i caves i el menjar és exquisit. A més a més, ofereixen lloguer d'espais i esdeveniments personalitzats dins els conceptes de ÉBANO BUSINESS (Esmorzars, dinars i sopars d’empresa, cafè col·loqui i presentacions de producte), ÉBANO PRIVAT (Celebracions familiars, festes i cocktails), ÉBANO CULTURA (Música en directe, poesia, literatura o xerrades) i ÉBANO GOURMET (Tast de vins, cerveses artesanes, gintònics…)

Adreça: Av. Josep M Marcet, 24, 08193 Bellaterra, Barcelona     Telèfon: 935 80 33 40

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: