Bellaterra té una gran oferta gastronòmica. És un dels millors pobles per aturar-se a menjar i beure amb qualitat. Això ho dóna la seva proximitat amb la natura, els ambients relaxats i, a la vegada, la seva proximitat amb nuclis laborals com Sant Joan, Sant Cugat, la Universitat Autònoma o Cerdanyola i Sabadell. Sabem que el personal ofereix un tracte immillorable i els professionals de la gastronomia milloren any rere any.

 

L'oferta és variada, de qualitat i per treure's el barret: des del tradicional hostal de tota la vida, fins als menús diaris o els restaurants més innovadors i premiats. Tot i que el repte és difícil, ens hem proposat seleccionar els millors restaurants per a cada ocasió, aquells amb els fogons més fiables que no us decepcionaran. No hi donem més voltes: aquí teniu la primera guia dels millors restaurants de Bellaterra. Que aprofiti!

 

 

EL GALLINER

Situat a l'entrada de Bellaterra, entre Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat. A 15 minuts de Barcelona i en ple Parc de Collserola, es troba “El Galliner”.

Especialment recomanable per a grups o reunions familiars, gràcies als seus lluminosos salons, magnífica terrassa i parc infantil. Allà podrem gaudir d'un àpat tranquil per als adults i un bon lloc pels més petits.

Adreça: Carretera de Bellaterra, 58, 08193 Bellaterra, Barcelona  Telèfon: 935 80 64 27  +info

 

CAN EDO

La qualitat dels seus productes no està renyida amb l'oferta de menús, adequats a les diferents necessitats dels clients. És un restaurant molt aprop de Sant Cugat i vàlid per anar-hi tant en caps de setmana i gaudir dels seus espais exteriors com pel dia dia, d'empresa o familiar.    

Adreça: Carrer Lope de Vega, 5, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona     Telèfon: 935 80 66 60  +info

 

HOSTAL SANT PANCRAÇ

És l'emblemàtic i més històric establiment de Bellaterra.  En el seu moment va ser l'embrió de l'actual Bellaterra i la seva especialitat és el menú de migdia i les paelles del diumenge. Les fan per a menjar allà i per emportar. Malauradament, si t'he l'emportes no podràs gaudir de l'espai d'època i remmemorar l'antiga Bellaterra, caracteritzada per les aigües termals, l'aire sa i el bon menjar envoltat de natura.                                                     

Adreça: Plaça del Pi, 08193 Bellaterra, Barcelona       Telèfon: 936 92 20 50

 

RESTAURANT MARCS

 

Situat al cor de Bellaterra i rodejat del bosc propi de la Font de la Bonaigua,  hi podeu trobar el Restaurant Marcs. 

Marcs va néixer fa 9 anys de la mà de la Mireia Rodamilans, experta somelier i professional de llarga trajectòria en el món de la restauranció. I de l'Stan, el nostre xef i soci. Junts formen un equip innovador i detallista i fan la cuina de casa com enlloc. El producte sempre és fresc i pots gaudir-ne al migdia, nits o caps de setmana. Algunes nits fins i tot hi trobaràs música en directe i copes. El diumenge podràs encarregar el teu pollastre a l'as per emportar. Boníssim!

Adreça: Avinguda de Bertomeu, 21, 08193 Cerdanyola del Vallès, Barcelona       Telèfon: 935 80 85 31

 

BLANC RESTAURANT

 

La pedra i la fusta són el contrapunt al color blanc, que presideix el restaurant ple de llum. L'elegància, dins la senzillesa i la música tranquila, convida a relaxar-se i poder gaudir de la seva cuina innovadora sobre la base tradicional de la cuina catalana. Recomanable amb els ulls tancats entre setmana i caps de setmana. Els seus múltiples espais permeten organitzar àpats numerosos i am privadesa.

Adreça: Av. Josep M Marcet, 3, 08193 Cerdanyola del Vallès, Barcelona     Telèfon: 936 92 20 95 

 

ÉBANO GASTRO-BAR

 

El bar i restaurant “Ébano Gastro-Bar” obre les seves portes el Juny del 2011, fruit de la il.lusió, el treball i l’esforç per portar a Bellaterra una cuina de qualitat i selecta. Disposen d'una àmplia carta de vins i caves i el menjar és exquisit. A més a més, ofereixen lloguer d'espais i esdeveniments personalitzats dins els conceptes de ÉBANO BUSINESS (Esmorzars, dinars i sopars d’empresa, cafè col·loqui i presentacions de producte), ÉBANO PRIVAT (Celebracions familiars, festes i cocktails), ÉBANO CULTURA (Música en directe, poesia, literatura o xerrades) i ÉBANO GOURMET (Tast de vins, cerveses artesanes, gintònics…)

Adreça: Av. Josep M Marcet, 24, 08193 Bellaterra, Barcelona     Telèfon: 935 80 33 40