Alguns components de l'equip de Kawasaki | KRacing Team

 

Ha estat una incansable tasca de moltes persones implicades i durant molt de temps però el resultat ja és aquí. L'equip de Kawaski RacingTeam s'ha declarat campió del món en el circuit de Qatar i així ens ho fan saber:

 

“Després de guanyar dos títols de pilots del Mundial de Superbike FIM en els darrers anys – en primer lloc amb Tom Sykes el 2013 i en Jonathan Rea el 2015 -, Kawasaki Racing ha guanyat per segon cop consecutiu el títol de campió del món. L'equip ha proporcionat al fabricant japonès una fiabilitat incomparable en els últims anys i ha guanyat el “Trofeu de constructors” amb un estil especial aquesta temporada i la passada, gràcies als esforços i èxits combinats dels pilots Rea i Sykes.

 

L'empresa és una amalgama entre el desenvolupament de KHI, peces tècniques originals provinents del Japó, i els seus socis compromesos són Provec, que duen a terme l'operació en una base de l'equip espanyol, prop de Barcelona. L'empresa Provec lliura les tasques logístiques, de transport, de carreres i de proves, sota la supervisió i cooperació de Kawasaki Motors Europe als Països Baixos.

 

Provec va començar com un equip privat en el Campionat del Món FIM Supersport. A continuació va passar a ser l'oficial de Kawasaki WSS i posteriorment va entrar a Kawasaki Racing Team, directament en les carreres de World SuperBikes a l'inici de la temporada 2012.

 

Provec va començar com un equip privat en el Campionat del Món FIM Supersport

 

Des de llavors, hi ha hagut constants millores en la màquina de producció Ninja ZX-10R. L'equip ha anat acumulant victòries malgrat un accident que va posar fi a la cursa del pilot de Provec i amic de tots, Joan Lascorz.

 

En el campionat de 2012, Kawasaki va decidir-se pel pilot francès Loris Baz com a substitut d’en Joan. La primera cursa del jove pilot la va guanyar amb només 19 anys. El 2013, va donar un nou triomf però va patir una lesió. Tom Sykes i Loris Baz van tornar a la temporada 2014 quedant segon i cinquè respectivament, en la classificació general del campionat.

 

Paral·lelament, en el campionat de World Super Bikes EVO, el pilot David Salom va ser qui va anotar la victòria.

 

L'any 2015 es van unificar els dos campionats i, des de llavors, Tom SykesJonathan Rea han fet podi com a campions del món”

 

Kawasaki | KRacing Team
 
Guim Roda amb d'altres membres. | KRacing Team