Escalfament abans del partit | S. Aguilera

 

Aquesta novena jornada ha fet desaparèixer les il·lusions que s’havien creat entre els seguidors i jugadors del Bellaterra FC. El UDA Gramenet ha guanyat 3 a 0 contra el Bellaterra FC.

 

L'actual resultat comporta que s’hagi assolit la desena posició amb 14 punts. L’estadística indica que ha guanyat 4 partits, n’ha empatat 2 i n’ha perdut 3. El registre assenyala que l'equip marca un gol cada 58 minuts i en rep un cada 62 minuts. D’aquesta manera, hi ha un 44,4% de partits guanyats, un 22,2% de partits empatats i un 33,3% de partits perduts.

 

Algun dia el Bellaterra FC jugarà a casa: quan tingui camp propi!

 

El proper partit de la jornada número 10 es celebrarà el diumenge dia 6 de novembre contra l’Olympia II que ocupa la sisena posició dins la lliga, amb 14 punts: quatre partits guanyats, dos partits empatats i dos partits perduts.

Un partit disputat | S. Aguilera