Entrebancada del Bellaterra FC

by | oct. 31, 2016 | Esports

Escalfament abans del partit | S. Aguilera

 

Aquesta novena jornada ha fet desaparèixer les il·lusions que s’havien creat entre els seguidors i jugadors del Bellaterra FC. El UDA Gramenet ha guanyat 3 a 0 contra el Bellaterra FC.

 

L'actual resultat comporta que s’hagi assolit la desena posició amb 14 punts. L’estadística indica que ha guanyat 4 partits, n’ha empatat 2 i n’ha perdut 3. El registre assenyala que l'equip marca un gol cada 58 minuts i en rep un cada 62 minuts. D’aquesta manera, hi ha un 44,4% de partits guanyats, un 22,2% de partits empatats i un 33,3% de partits perduts.

 

Algun dia el Bellaterra FC jugarà a casa: quan tingui camp propi!

 

El proper partit de la jornada número 10 es celebrarà el diumenge dia 6 de novembre contra l’Olympia II que ocupa la sisena posició dins la lliga, amb 14 punts: quatre partits guanyats, dos partits empatats i dos partits perduts.

Un partit disputat | S. Aguilera

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: