Entrebancada del Bellaterra FC

by | oct. 31, 2016 | Esports

Escalfament abans del partit | S. Aguilera

 

Aquesta novena jornada ha fet desaparèixer les il·lusions que s’havien creat entre els seguidors i jugadors del Bellaterra FC. El UDA Gramenet ha guanyat 3 a 0 contra el Bellaterra FC.

 

L'actual resultat comporta que s’hagi assolit la desena posició amb 14 punts. L’estadística indica que ha guanyat 4 partits, n’ha empatat 2 i n’ha perdut 3. El registre assenyala que l'equip marca un gol cada 58 minuts i en rep un cada 62 minuts. D’aquesta manera, hi ha un 44,4% de partits guanyats, un 22,2% de partits empatats i un 33,3% de partits perduts.

 

Algun dia el Bellaterra FC jugarà a casa: quan tingui camp propi!

 

El proper partit de la jornada número 10 es celebrarà el diumenge dia 6 de novembre contra l’Olympia II que ocupa la sisena posició dins la lliga, amb 14 punts: quatre partits guanyats, dos partits empatats i dos partits perduts.

Un partit disputat | S. Aguilera

Vols llegir més…?

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

passat diumenge, 19 de desembre, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató ha anat dedicada a la salut mental; i s’ha aconseguit recaptar un total de 9 milions d’euros.

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba, és l’únic Bellaterrenc i de fet, esportista de tot el Vallès Occidental que juga el Circuit Professional de Pàdel, el World Padel Tour. Avui parlem amb ell per entendre quina és la situació actual del pàdel, com ha aconseguit obtenir aquesta posició a escala mundial i conèixer les seves rutines d’entrenament.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: