L’oposició reclama una alternativa a l’actual conveni de l’Abocador de Can Planas

by | nov. 2, 2016 | Al Dia

Ple municipal de Cerdanyola – Octubre | Laia Tardós Roda

 

En el passat plenari del mes d'octubre de Cerdanyola, el govern va explicar que l’Ajuntament és propietari del 100% del terreny de Can Planas i que el conveni, firmat el 2006, és injust i s’ha de denunciar perquè qui va contaminar el sòl, pagui.

 

Íñigo Garcia de Enterria, regidor de Centre Direccional del govern, va exposar que un millor conveni passa per a que la contaminació la sufraguin els privats que en van fer ús. Si més no, l’oposició al complet va rebutjar la revocació del conveni perquè consideren que per a derogar un convenir cal tenir-ne un altre que el substitueixi.

 

“Un millor conveni passa per a que la contaminació la sufraguin els privats que en van fer ús”

 

Maria Reina, d’ICV/EUiA va insistir en que l’ajuntament millori el conveni amb l’empresa i comenci l’adaptació del terreny. Marc Costa de CIU va afegir que la denúncia del conveni només serviria per enrederir la qüestió. Manuel Buenaño, del PP, reclamava una alternativa i instava a l’ajuntament que intenti negociar altre cop amb els privats, igual que es feia el 2008 amb l’ex-alcalde Morral al capdavant. Ciutadans, per la seva banda, titllava de “temerari” denunciar l’actual conveni i, finalment, el  PSC va definir la inactivitat com a línia estratègica de l’actual govern, “la seva política consisteix en tirar enrere tot el que han fet els antics governs, donar llargues i elevar la perillositat”.

 

El  PSC va definir la inactivitat com a línia estratègica de l’actual govern, “la seva política consisteix en tirar enrere tot el que han fet els antics governs, donar llargues i elevar la perillositat”.

 

La revocació del conveni va ser rebutjada per tots els grups de l’oposició i a la sala es van aixecar i marxar militants de Compromís i la Cup en senyal de protesta.  

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: