“Ens preocupa la pacificació del Camí Antic de Sant Cugat i la carretera de Bellaterra”

by | nov. 3, 2016 | L'Entrevista

Associació de Veïns de Terranova (d’esquerra a dreta): Guillem Sallent (vicepresident), Tensi Torrecilla (secretària ) i Miquel Vázquez (president) | Cedida

 

 
Quan i com es va formar la seva associació? 
L’origen de l’Associació de Veïns de Terranova és el 2008, moment en que hi va haver una important reordenació d'aquesta part de Bellaterra. Es van aixecar les grans avingudes del polígon Can Sant Joan que permetien connectar amb la B-30 i que no eren sinó part del Vial Interpolar. A partir d'aquest punt ja és coneguda la labor dels companys de l'Associació contra la interpolar per evitar que la continuació de la via tallés en dos parts el nucli de Bellaterra.
 
On es situa el barri de Terranova i quina és la seva història?
El  barri es troba en una de les entrades de Bellaterra, tocant a Sant Cugat. Originàriament en aquest barri hi havia horts de veïns de Barcelona que venien els caps de setmana a cuidar-los. 
 
Quants bellaterrencs representa? 
Estem per servir a la gent del barri de Terranova que vulguin fer ús de l'Associació de Veïns per a la millora de les condicions. Aprofito l'avinentesa per si algú es vol posar en contacte amb nosaltres ho pot fer a través del correu aavv.terranova@yahoo.es
 
Quines qüestions troben de més importància en l'actualitat de Bellaterra? 
Ens preocupa la pacificació del Camí Antic i la carretera de Bellaterra, també que encara ara les voreres siguin intransitables en molts trams, la seguretat ciutadana amb la quantitat de robatoris que es produeixen, la millora de la xarxa de clavegueram, sense oblidar-nos de l'argilera de Can Fatjó dels Aurons que, mentre no estigui restaurada continuarem tenint a les portes de Bellaterra la possibilitat d'un abocador.

Vols llegir més…?

Enric Marín: “La informació és el petroli de la nostra societat”

Enric Marín: “La informació és el petroli de la nostra societat”

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Carles Triginer, nou vocal de cultura: ‘El meu objectiu és escoltar Bellaterra’

Carles Triginer, nou vocal de cultura: ‘El meu objectiu és escoltar Bellaterra’

El bellaterrenc Carles Triginer és coordinador Servei Medicina Intensiva en Consorci Sanitari de l’Anoia i també el nou vocal de cultura de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, que fa pocs mesos va entrar a l’administració com a membre independent i actualment ocupa el càrrec de l’exvocal de cultura, que va dimitir el passat mes d’octubre, Mei Barceló.

La vida d’una comunitat gitana des de la mirada del bellaterrenc Santi Llorens

La vida d’una comunitat gitana des de la mirada del bellaterrenc Santi Llorens

La comunitat gitana de la família Dosantos, d’origen portuguès, vivia sota un dels ponts propers a Cerdanyola del Vallès, al costat del riu Ripoll. Les barraques i rulots abandonades eren els seus habitatges i la ferralla, les deixalles abocades al riu, els estris que empraven en el seu dia a dia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: