Associació de Veïns de Terranova (d’esquerra a dreta): Guillem Sallent (vicepresident), Tensi Torrecilla (secretària ) i Miquel Vázquez (president) | Cedida

 

 
Quan i com es va formar la seva associació? 
L’origen de l’Associació de Veïns de Terranova és el 2008, moment en que hi va haver una important reordenació d'aquesta part de Bellaterra. Es van aixecar les grans avingudes del polígon Can Sant Joan que permetien connectar amb la B-30 i que no eren sinó part del Vial Interpolar. A partir d'aquest punt ja és coneguda la labor dels companys de l'Associació contra la interpolar per evitar que la continuació de la via tallés en dos parts el nucli de Bellaterra.
 
On es situa el barri de Terranova i quina és la seva història?
El  barri es troba en una de les entrades de Bellaterra, tocant a Sant Cugat. Originàriament en aquest barri hi havia horts de veïns de Barcelona que venien els caps de setmana a cuidar-los. 
 
Quants bellaterrencs representa? 
Estem per servir a la gent del barri de Terranova que vulguin fer ús de l'Associació de Veïns per a la millora de les condicions. Aprofito l'avinentesa per si algú es vol posar en contacte amb nosaltres ho pot fer a través del correu aavv.terranova@yahoo.es
 
Quines qüestions troben de més importància en l'actualitat de Bellaterra? 
Ens preocupa la pacificació del Camí Antic i la carretera de Bellaterra, també que encara ara les voreres siguin intransitables en molts trams, la seguretat ciutadana amb la quantitat de robatoris que es produeixen, la millora de la xarxa de clavegueram, sense oblidar-nos de l'argilera de Can Fatjó dels Aurons que, mentre no estigui restaurada continuarem tenint a les portes de Bellaterra la possibilitat d'un abocador.