Duram Teatre presenta una funció única: “PASOS”, amb taquilla inversa i aforament limitat.

by | nov. 7, 2016 | Cultura

Teatre emergent programat a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès | Pau Lluís Gumiel

 

 

El teatre Ateneu de Cerdanyola ofereix una àmplia programació en teatre, música, dansa, cinema i espectacles per a públic familiar. Es tracta d’un centre cultural de titularitat pública amb aules, teatre, sales de reunions, espais per a entitats, bar-cafeteria i vàries sales d’assaig.

 

En una d’aquestes sales s’ha estat coent, durant tot l’any, l’obra de teatre de la jove companyia cerdanyolenca Duram Teatre: “PASOS”. 

 

En una d’aquestes sales s’ha estat coent, durant tot l'any, l’obra de teatre de PASOS

 

Fotografia de l'espectacle | Duram Teatre

 

 

“PASOS” és una mirada al món interior d’un individu que té coses a dir o, més aviat, cridar. L’argument ens situa en un estudi de gravació, on el grup de punk-rock Goriak prepara el seu primer disc. Tot transcorre com és habitual, fins que les petites picabaralles entre els membres del grup acaben agreujant-se més del compte. Diego, el bateria de la formació, haurà de fer front a una situació que, per qüestions familiars, el supera.

 

 

Diego, el bateria de la formació, haurà de fer front a una situació que, per qüestions familiars, el supera.

 

Foto de l'espectacle | Pau Lluís Gumiel

 

 

Duram Teatre aposta pel teatre de creació i crea un intens i emocionant monòleg a partir d’un text escrit per Raúl Moreno. El procés ha rebut el feedback dels professors de l’aula Carlos i Javier Soler, així com el de la famosa companyia, també cerdanyolenca, Titzina Teatre.

 

 

Duram Teatre crea un intens i emocionant monòleg a partir d’un text escrit per Raúl Moreno.

 

 

Cal destacar que des de la companyia es creu que una manera d’acostar el teatre a tothom, es tingui la butxaca que es tingui, és a través del que s’anomena taquilla inversa. Això significa que tothom està convidat, un cop acabada la funció, a valorar i deixar els diners que cregui més convenients. 

 

 

Dimecres 16 de novembre a les 21:30h, l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès es deixa endur per “Pasos”, 55 minuts de pur teatre. 

Cartell de l'espectacle | Duram Teatre

 

Vols llegir més…?

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Prop d’un centenar d’assistents i més de 1.500 euros recollits en favor dels músics ucraïnesos refugiats a Bellaterra. Aquests van ser un dels resultats de la nit màgica que es va viure el passat dilluns 27 de maig al Centre Cívic de Bellaterra. Un concert organitzat per la recent creada associació “Bellaterra Solidària”, juntament amb els vertaders protagonistes de la nit: Dmytro Pereyra i Larysa Pereyra, pianista i cantant ucraïnesos que van oferir un concert virtuós, cuidat i molt delicat per a un públic que va emocionar-se i gaudir del jazz a la sala gran del centre cívic.

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: