Teatre emergent programat a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès | Pau Lluís Gumiel

 

 

El teatre Ateneu de Cerdanyola ofereix una àmplia programació en teatre, música, dansa, cinema i espectacles per a públic familiar. Es tracta d’un centre cultural de titularitat pública amb aules, teatre, sales de reunions, espais per a entitats, bar-cafeteria i vàries sales d’assaig.

 

En una d’aquestes sales s’ha estat coent, durant tot l’any, l’obra de teatre de la jove companyia cerdanyolenca Duram Teatre: “PASOS”. 

 

En una d’aquestes sales s’ha estat coent, durant tot l'any, l’obra de teatre de PASOS

 

Fotografia de l'espectacle | Duram Teatre

 

 

“PASOS” és una mirada al món interior d’un individu que té coses a dir o, més aviat, cridar. L’argument ens situa en un estudi de gravació, on el grup de punk-rock Goriak prepara el seu primer disc. Tot transcorre com és habitual, fins que les petites picabaralles entre els membres del grup acaben agreujant-se més del compte. Diego, el bateria de la formació, haurà de fer front a una situació que, per qüestions familiars, el supera.

 

 

Diego, el bateria de la formació, haurà de fer front a una situació que, per qüestions familiars, el supera.

 

Foto de l'espectacle | Pau Lluís Gumiel

 

 

Duram Teatre aposta pel teatre de creació i crea un intens i emocionant monòleg a partir d’un text escrit per Raúl Moreno. El procés ha rebut el feedback dels professors de l’aula Carlos i Javier Soler, així com el de la famosa companyia, també cerdanyolenca, Titzina Teatre.

 

 

Duram Teatre crea un intens i emocionant monòleg a partir d’un text escrit per Raúl Moreno.

 

 

Cal destacar que des de la companyia es creu que una manera d’acostar el teatre a tothom, es tingui la butxaca que es tingui, és a través del que s’anomena taquilla inversa. Això significa que tothom està convidat, un cop acabada la funció, a valorar i deixar els diners que cregui més convenients. 

 

 

Dimecres 16 de novembre a les 21:30h, l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès es deixa endur per “Pasos”, 55 minuts de pur teatre. 

Cartell de l'espectacle | Duram Teatre