Nervis i tensions en la nova categoria del Bellaterra FC

by | nov. 7, 2016 | Esports

Nervis i tensió. | Sergio Aguilera

 

Aquest cap de setmana ha estat de molts nervis. L’enfrontament era amb el lider de la Tercera Catalana grup 11, el Olympia II.

 

Ben aviat varen demostrar per què són els primers: 2 – 0 en poc temps. El Bellaterra FC va remuntar-ho fins aconseguir el 2 – 2. Va ser en aquest moment crucial quan el Bellaterra FC va rebre un penal en contra molt difícil de justificar. No varen servir de res les explicacions i picabaralles. El penal va posar el marcador en el 2 – 3. Tot i els esforços en la resta del partit, va acabar en 0 punts pel Bellaterra FC, ja que el resultat final va ser de 3 – 4.

 

El  Bellaterra F.C.  va  remuntar-ho  fins  aconseguir  el  2 – 2

 

Aquest resultat comporta pel Bellaterra FC el lloc 12è de la classificació general amb 14 punts. A data d’avui, ha guanyat un 40% dels partits, ha empatat un 20% i ha perdut un altre 40%.

 

Aquesta jornada desena era molt complicada i, tot i que el resultat no ha acompanyat, la satisfacció per la feina ben feta és notable. La pregunta continua sent la de sempre: quin hauria estat el resultat si el Bellaterra FC hagués tingut camp propi i afeccionats animant?

 

La pregunta continua sent la de sempre: quin hauria estat el resultat si el Bellaterra FC hagués tingut camp propi i afeccionats animant?

 

El proper diumenge 13 de novembre el Bellaterra FC tornarà a jugar a casa (?) – Els Pinetons de Cerdanyola –  contra el Sant Ignasi que ocupa la posició tretzena amb 11 punts. És un gran moment per recuperar!

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: