Nervis i tensió. | Sergio Aguilera

 

Aquest cap de setmana ha estat de molts nervis. L’enfrontament era amb el lider de la Tercera Catalana grup 11, el Olympia II.

 

Ben aviat varen demostrar per què són els primers: 2 – 0 en poc temps. El Bellaterra FC va remuntar-ho fins aconseguir el 2 – 2. Va ser en aquest moment crucial quan el Bellaterra FC va rebre un penal en contra molt difícil de justificar. No varen servir de res les explicacions i picabaralles. El penal va posar el marcador en el 2 – 3. Tot i els esforços en la resta del partit, va acabar en 0 punts pel Bellaterra FC, ja que el resultat final va ser de 3 – 4.

 

El  Bellaterra F.C.  va  remuntar-ho  fins  aconseguir  el  2 – 2

 

Aquest resultat comporta pel Bellaterra FC el lloc 12è de la classificació general amb 14 punts. A data d’avui, ha guanyat un 40% dels partits, ha empatat un 20% i ha perdut un altre 40%.

 

Aquesta jornada desena era molt complicada i, tot i que el resultat no ha acompanyat, la satisfacció per la feina ben feta és notable. La pregunta continua sent la de sempre: quin hauria estat el resultat si el Bellaterra FC hagués tingut camp propi i afeccionats animant?

 

La pregunta continua sent la de sempre: quin hauria estat el resultat si el Bellaterra FC hagués tingut camp propi i afeccionats animant?

 

El proper diumenge 13 de novembre el Bellaterra FC tornarà a jugar a casa (?) – Els Pinetons de Cerdanyola –  contra el Sant Ignasi que ocupa la posició tretzena amb 11 punts. És un gran moment per recuperar!