Elena, Bertha, Alba, Lourdes, Cristina i Mar: “la cuina de les amigues” | Alba Tardós

 

Gaudir una estona, riure, sentir-se acompanyat, xerrar, xerrar més, un bon vi… Aprendre una nova recepta és només l’excusa per molt més. Un grup d’amigues bellaterrenques es reuneixen periòdicament per compartir les seves millors receptes. O això diuen…

 

Gaudir una estona, riure, sentir-se acompanyat, xerrar, xerrar més, un bon vi…

 

Avui ens proposen un plat de peix. Es pot fer amb rap, amb lluç o amb qualsevol peix blanc que us vingui de gust. Una recepta fàcil de fer que podeu incorporar al vostre menú del dia a dia!

 

RAP A LA MONISTROL

 

Ingredients:

  • 3/4 de rap a rodanxes
  • 1/4 crema de llet
  • 2 grills d’all
  • 3 cullerades ceba picada
  • 2 branquetes de julivert
  • 1 safrà en fils
  • Sal i pebre
  • 5 cullerades d’oli d’oliva

 

Primer salpebrem el rap i el posem en fred en una cassola, amb una mica d’oli.

 

Al vas de la batedora posem tots els ingredients, menys el rap, i els triturem.

 

Tirem la barreja de la batedora sobre el rap i encenem el foc.

 

Quan comenci a bullir trigarà 15 minuts a fer-se.

 

 

Bon profit!

 

Començant a fer salivera… | Alba Tardós