
Gaudir una estona, riure, sentir-se acompanyat, xerrar, xerrar més, un bon vi… Aprendre una nova recepta és només l’excusa per molt més. Un grup d’amigues bellaterrenques es reuneixen periòdicament per compartir les seves millors receptes. O això diuen…
Gaudir una estona, riure, sentir-se acompanyat, xerrar, xerrar més, un bon vi…
Avui ens proposen un plat de peix. Es pot fer amb rap, amb lluç o amb qualsevol peix blanc que us vingui de gust. Una recepta fàcil de fer que podeu incorporar al vostre menú del dia a dia!
RAP A LA MONISTROL
Ingredients:
- 3/4 de rap a rodanxes
- 1/4 crema de llet
- 2 grills d’all
- 3 cullerades ceba picada
- 2 branquetes de julivert
- 1 safrà en fils
- Sal i pebre
- 5 cullerades d’oli d’oliva
Primer salpebrem el rap i el posem en fred en una cassola, amb una mica d’oli.
Al vas de la batedora posem tots els ingredients, menys el rap, i els triturem.
Tirem la barreja de la batedora sobre el rap i encenem el foc.
Quan comenci a bullir trigarà 15 minuts a fer-se.
Bon profit!
