“La cuina de les amigues” presenta… RAP A LA MONISTROL

by | nov. 9, 2016 | Pa Amb Oli

Elena, Bertha, Alba, Lourdes, Cristina i Mar: “la cuina de les amigues” | Alba Tardós

 

Gaudir una estona, riure, sentir-se acompanyat, xerrar, xerrar més, un bon vi… Aprendre una nova recepta és només l’excusa per molt més. Un grup d’amigues bellaterrenques es reuneixen periòdicament per compartir les seves millors receptes. O això diuen…

 

Gaudir una estona, riure, sentir-se acompanyat, xerrar, xerrar més, un bon vi…

 

Avui ens proposen un plat de peix. Es pot fer amb rap, amb lluç o amb qualsevol peix blanc que us vingui de gust. Una recepta fàcil de fer que podeu incorporar al vostre menú del dia a dia!

 

RAP A LA MONISTROL

 

Ingredients:

  • 3/4 de rap a rodanxes
  • 1/4 crema de llet
  • 2 grills d’all
  • 3 cullerades ceba picada
  • 2 branquetes de julivert
  • 1 safrà en fils
  • Sal i pebre
  • 5 cullerades d’oli d’oliva

 

Primer salpebrem el rap i el posem en fred en una cassola, amb una mica d’oli.

 

Al vas de la batedora posem tots els ingredients, menys el rap, i els triturem.

 

Tirem la barreja de la batedora sobre el rap i encenem el foc.

 

Quan comenci a bullir trigarà 15 minuts a fer-se.

 

 

Bon profit!

 

Començant a fer salivera… | Alba Tardós

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: