Demà dijous 10 de novembre a les 19h30, recomanem la xerrada “La pintura fora de lloc”, a càrrec del comissari d'exposicions David Armengol

 

La xerrada tracta els pros i els contres de la condició de pintor i com s'entén la pintura en el moment actual, des de la contemporaneïtat. 

 

  • Lloc: Centre d’Art Maristany, davant de l'estació de Sant Cugat del Vallès.
  • Hora: Dijous 10 de novembre de 2016. 19:30 h

 

Fragment de l'exposició “Pintura i altres impureses” | Centre d'art Maristany

 

Aquesta conferència pren com a punt de partida el text que, sota el títol “La pintura està fora de lloc”, David Armengol va escriure per el catàleg de l’exposició Pintura i altres impureses comissariada per Ana García Alarcón al Centre d’Art Maristany.

 

Aquesta conferència pren com a punt de partida el títol “La pintura està fora de lloc”, que David Armengol va escriure per l'exposició Pintura i altres impureses

 

Fragment de l'exposició “Pintura i altres impureses” | Centre d'art Maristany

 

El text explora la noció d’impuresa aplicada a la pintura tot assajant tres posibles interpretacions afins i interrelacionades entre sí. La primera depèn del context artístic, la segona del propi pintor i la tercera del seu espai de treball, el taller.

 

El text explora la noció d’impuresa aplicada a la pintura

 

A partir d’aquests tres eixos, Armengol comentarà el treball d’alguns pintors actuals que l’interessen i que comparteixen un estat de tensió entre dos estadis complementaris: la rutina estable del seu ofici i certes pràctiques de caràcter processual més definitòries de l’estat actual de les arts visuals. 

 

Armengol comentarà el treball d’alguns pintors actuals que comparteixen un estat de tensió entre dos estadis

 

Piet Moget pintant al lateral de la seva furgoneta. | Cedida