Pharmakon, presentació del projecte de l’artista Cristina Ochoa

by | nov. 11, 2016 | Cultura

Pharmakon, C. Ochoa | Cedida

 

A PHARMKAKON, l’art es prescriu com a cura o verí contra la pèrdua de memòria, amb la intenció d’obrir el diàleg per a desmitificar el concepte ambivalent de “droga” i qüestionar els tabús socials i culturals al respecte de l’ús i el consum de substancies.

 

Es proposa un laboratori experimental, bio-químic estètic, on s’examina l’ús de diferents substancies considerades drogues i els seus efectes, mostrant transformacions de la percepció i del comportament.

 

L’artista Crisitna Ochoa (Colombia 1976) ens parlarà d’aquest projecte desenvolupat en el marc de la residencia que està realitzant a BAR PROJECT i que finalitzarà aquest novembre amb una exposició.

 

Dimarts 15 de novembre a les 19:30h al Centre d’Art Maristany.

 

Per més informació consultar web:

http://barproject.net/author/cristina-ochoa-artist

 

http://centresculturals.santcugat.cat/26462/acte/636/

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: