Pharmakon, presentació del projecte de l’artista Cristina Ochoa

by | nov. 11, 2016 | Cultura

Pharmakon, C. Ochoa | Cedida

 

A PHARMKAKON, l’art es prescriu com a cura o verí contra la pèrdua de memòria, amb la intenció d’obrir el diàleg per a desmitificar el concepte ambivalent de “droga” i qüestionar els tabús socials i culturals al respecte de l’ús i el consum de substancies.

 

Es proposa un laboratori experimental, bio-químic estètic, on s’examina l’ús de diferents substancies considerades drogues i els seus efectes, mostrant transformacions de la percepció i del comportament.

 

L’artista Crisitna Ochoa (Colombia 1976) ens parlarà d’aquest projecte desenvolupat en el marc de la residencia que està realitzant a BAR PROJECT i que finalitzarà aquest novembre amb una exposició.

 

Dimarts 15 de novembre a les 19:30h al Centre d’Art Maristany.

 

Per més informació consultar web:

http://barproject.net/author/cristina-ochoa-artist

 

http://centresculturals.santcugat.cat/26462/acte/636/

Vols llegir més…?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

El passat 19 de juny a l’Auditori de Barcelona es van reunir prop de 350 cantaires, entre ells diferents bellaterrencs que, sota l’Associació Messies Participatiu, van presentar el seu Concert Participatiu de Primavera, un dels tres que organitza l’entitat cada any. Els altres dos són els dedicats a El Messies de Handel en les seves dues representacions, una a Barcelona i l’altra a Girona. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: