Un grup de Bellaterra a Montjuïc | ANC Bellaterra

 

Aquest 13 de novembre un grup de ciutadans de Bellaterra hem estat presents a Montjuïc, com tants altres vinguts d’arreu del país. Un dia reivindicatiu per demanar un país normal. Sí, un país amb deures i obligacions; però també amb drets, dels que fa molts anys en som privats.

 

Un país amb deures i obligacions però també amb drets, dels que fa molts anys en som privats.

 

Perquè volem un país normal amb dret a decidir el que vulguem els catalans! Un país obert, cívic i tolerant, sense indigència ni pobresa. Un país amb drets socials i lliure d’imposicions alienes.

 

Per tot això, avui ens hem mobilitzat. Per defensar la democràcia i els drets més elementals propis d’una societat moderna i lliure; per defensar les institucions i els càrrecs electes encausats per la justícia espanyola.

 

No hi hem anat en contra de ningú, diguin el que diguin. Però sí en contra de la judicialització de la política com arma agressiva per desfermar la por. En contra de la manipulació de la justícia que no és justa ni imparcial.

 

En contra de la judicialització de la política com arma agressiva per desfermar la por

 

Per desfer-nos de l’estaca a la que encara estem lligats i aconseguir la llibertat.

 

Diran que avui hem estat pocs. Ni cas! Ja coneixem la seves maneres de minimitzar-nos. També s’aferraran en que les nostres reivindicacions són il·legals. Sí, és cert que ho són dins el rígid marc legal espanyol que es neguen a adaptar a la dinàmica del moment. Ens ofeguen i ens neguen l’assistència, el diàleg. Ens volen mesells, súbdits.

 

No estem sols; ens emparen la Declaració Universals dels Drets Humans i la Justícia Internacional

 

No estem sols; ens emparen la Declaració Universals dels Drets Humans i la Justícia Internacional, referents legals per sobre la legalitat espanyola i que l’Estat espanyol ha subscrit.

 

Sense por! Ni un pas enrere! Perquè ja no està en joc tan sols la independència sinó la democràcia, les llibertats individuals i col·lectives com  a poble!

 

Perquè ja no està en joc tan sols la independència sinó la democràcia

 

Nosaltres hi érem, junts amb la nostra gent. La que vol, com nosaltres, el millor pel nostre país. Per la democràcia, defensem les nostres institucions!

 

Bellaterra per la Independència, 13 de novembre de 2016

Bellaterra per la Independència

Comunicació

 

Sortida amb bus des de Bellaterra | ANC Bellaterra