Controles?: Els riscos de les drogues i com prevenir el consum

by | nov. 15, 2016 | Cultura

Cartell de l'exposició itinerant de la Diputació de BCN: “Controles?” | Diputació de Barcelona

 

La Diputació de Barcelona porta l'exposició itinerant “Controles?” a Cerdanyola. La inauguració serà avui dia 15 de novembre, a les 12.30h, al Ca n'Altimira de Cerdanyola del Vallès, amb la participació de l'alcalde d'aquest municipi, Carles Escolà, i la regidora de Promoció de la Salut, Elvi Vila, a més de la coordinadora de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, Àngels Ponsa.

 

Aquesta exposició, que la Diputació posa a disposició dels municipis de la demarcació de Barcelona, proporciona informació actualitzada sobre les drogues per treballar els factors de protecció i prevenir-ne el consum. Conté missatges adreçats, per una banda, a adolescents i joves, per promoure'n actituds responsables i treballar les seves habilitats per a la vida i, d'altra banda, a pares i mares, per reflexionar sobre l'estil educatiu per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles. També inclou eines per millorar la feina preventiva que fan els professionals que estan en contacte amb els joves.

 

Inauguració exposició “Controles?”

Dia: dimarts 15 de novembre

Hora: 12.30h Parlaments institucionals

           12.45h Visita guiada seguida de torn de preguntes        

Lloc: Ca n'Altimira de Cerdanyola del Vallès (Avinguda Primavera, 2-10)

Vols llegir més…?

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Prop d’un centenar d’assistents i més de 1.500 euros recollits en favor dels músics ucraïnesos refugiats a Bellaterra. Aquests van ser un dels resultats de la nit màgica que es va viure el passat dilluns 27 de maig al Centre Cívic de Bellaterra. Un concert organitzat per la recent creada associació “Bellaterra Solidària”, juntament amb els vertaders protagonistes de la nit: Dmytro Pereyra i Larysa Pereyra, pianista i cantant ucraïnesos que van oferir un concert virtuós, cuidat i molt delicat per a un públic que va emocionar-se i gaudir del jazz a la sala gran del centre cívic.

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: