Cartell de l'exposició itinerant de la Diputació de BCN: “Controles?” | Diputació de Barcelona

 

La Diputació de Barcelona porta l'exposició itinerant “Controles?” a Cerdanyola. La inauguració serà avui dia 15 de novembre, a les 12.30h, al Ca n'Altimira de Cerdanyola del Vallès, amb la participació de l'alcalde d'aquest municipi, Carles Escolà, i la regidora de Promoció de la Salut, Elvi Vila, a més de la coordinadora de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, Àngels Ponsa.

 

Aquesta exposició, que la Diputació posa a disposició dels municipis de la demarcació de Barcelona, proporciona informació actualitzada sobre les drogues per treballar els factors de protecció i prevenir-ne el consum. Conté missatges adreçats, per una banda, a adolescents i joves, per promoure'n actituds responsables i treballar les seves habilitats per a la vida i, d'altra banda, a pares i mares, per reflexionar sobre l'estil educatiu per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles. També inclou eines per millorar la feina preventiva que fan els professionals que estan en contacte amb els joves.

 

Inauguració exposició “Controles?”

Dia: dimarts 15 de novembre

Hora: 12.30h Parlaments institucionals

           12.45h Visita guiada seguida de torn de preguntes        

Lloc: Ca n'Altimira de Cerdanyola del Vallès (Avinguda Primavera, 2-10)