Controles?: Els riscos de les drogues i com prevenir el consum

by | nov. 15, 2016 | Cultura

Cartell de l'exposició itinerant de la Diputació de BCN: “Controles?” | Diputació de Barcelona

 

La Diputació de Barcelona porta l'exposició itinerant “Controles?” a Cerdanyola. La inauguració serà avui dia 15 de novembre, a les 12.30h, al Ca n'Altimira de Cerdanyola del Vallès, amb la participació de l'alcalde d'aquest municipi, Carles Escolà, i la regidora de Promoció de la Salut, Elvi Vila, a més de la coordinadora de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, Àngels Ponsa.

 

Aquesta exposició, que la Diputació posa a disposició dels municipis de la demarcació de Barcelona, proporciona informació actualitzada sobre les drogues per treballar els factors de protecció i prevenir-ne el consum. Conté missatges adreçats, per una banda, a adolescents i joves, per promoure'n actituds responsables i treballar les seves habilitats per a la vida i, d'altra banda, a pares i mares, per reflexionar sobre l'estil educatiu per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles. També inclou eines per millorar la feina preventiva que fan els professionals que estan en contacte amb els joves.

 

Inauguració exposició “Controles?”

Dia: dimarts 15 de novembre

Hora: 12.30h Parlaments institucionals

           12.45h Visita guiada seguida de torn de preguntes        

Lloc: Ca n'Altimira de Cerdanyola del Vallès (Avinguda Primavera, 2-10)

Vols llegir més…?

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions per potenciar la pintura

Nou espai cultural per potenciar l’art. Bellaterra comptarà amb una sala d’exposicions a partir del pròxim dijous dia, 27 de gener a les 20 h. Aquesta tindrà com a principal objectiu ser un espai públic per a tots els artistes que vulguin exposar les seves creacions. Aquesta estarà ubicada a  l’edifici de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), a la plaça Maragall, número 4.

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: