El Centre Comercial de Sant Cugat fa 20 anys

by | nov. 18, 2016 | Al Dia

Celebració | Sant Cugat Centre Comercial

 

Es celebrarà una festa molt especial, plena de llums i colors, els dies 11, 12, 18 i 19 de novembre, en la qual, a mode de promoció, regalaran premis directes tan importants com un cotxe elèctric, Iphones 7, Macbooks air, Apple swatches, un viatge a una ciutat europea, un creuer romàntic pel mediterrani o un viatge a Madrid per a visitar el Museu del Robot, entre molts altres regals tecnològics i innovadors.

 

A més, per als nens han preparat uns tallers de robòtica gratuïts, aptes per a totes les edats, i com convidat especial, gaudiran aquests dies de la presència de Reem, un robot amb el qual es podrà parlar i fer-se fotos. 

 

Com a tancament final a la celebració dels 20 anys, el dia 24 de novembre, es realitzarà un esdeveniment al mateix centre, presidit per la il·lustríssima Mercè Conesa, l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i apadrinat per la seva imatge durant dos anys, la model bellaterrenca i internacional Verónica Blume.

 

El dia 24 de novembre, es realitzarà un acte amb Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i apadrinament de la model bellaterrenca i internacional Verónica Blume.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: