Celebració | Sant Cugat Centre Comercial

 

Es celebrarà una festa molt especial, plena de llums i colors, els dies 11, 12, 18 i 19 de novembre, en la qual, a mode de promoció, regalaran premis directes tan importants com un cotxe elèctric, Iphones 7, Macbooks air, Apple swatches, un viatge a una ciutat europea, un creuer romàntic pel mediterrani o un viatge a Madrid per a visitar el Museu del Robot, entre molts altres regals tecnològics i innovadors.

 

A més, per als nens han preparat uns tallers de robòtica gratuïts, aptes per a totes les edats, i com convidat especial, gaudiran aquests dies de la presència de Reem, un robot amb el qual es podrà parlar i fer-se fotos. 

 

Com a tancament final a la celebració dels 20 anys, el dia 24 de novembre, es realitzarà un esdeveniment al mateix centre, presidit per la il·lustríssima Mercè Conesa, l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i apadrinat per la seva imatge durant dos anys, la model bellaterrenca i internacional Verónica Blume.

 

El dia 24 de novembre, es realitzarà un acte amb Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i apadrinament de la model bellaterrenca i internacional Verónica Blume.