Escolteu aquí la previsió de Francesc Mauri per aquest cap de setmana. | Rac105

 

Aquest divendres es presenta assolellat a Bellaterra, potser amb algun núvol. De cara a dissabte tot continuarà més o menys igual. El sol serà l'estrella del cap de setmana. Això sí, les temperatures davallaran, en especial les màximes. I  a partir de dilluns, com a mínim quatre dies de pluges.

 

Això sí, les temperatures davallaran, en especial les màximes. I  a partir de dilluns, com a mínim quatre dies de pluges.

 

A Catalunya, temps assolellat per aquest cap de setmana, segons el meteoròleg Francesc Mauri. Tot i això, els intervals de núvols començaran a aparèixer dissabte i tindran més presència diumenge. I és que de cara a la setmana vinent, s'esperen pluges.

 

Pel que fa a les temperatures, Mauri pronostica dies amb contrastos, en els quals a la nit, els termòmetres baixaran i farà fred. 

 

Escolteu aquí la previsió de Francesc Mauri per aquest cap de setmana.