Balança | Cedida

ARIES

Estàs de més bon humor i els altres ho noten, especialment la parella. Si les coses a la feina no surten com vols, pensa què hi pots fer, però evita patir de manera gratuïta.

 

TAURE

Saps simular el teu estat autèntic i fer com si res no passés. Darrerament n’has fet un bon ús. Potser ja és hora de ser franc amb els altres però, sobretot, amb tu mateix.

 

BESSONS

Moment de pensar en els altres. Et tocarà valorar necessitats alienes i estaràs més reservat que de costum. Gaudiràs de tasques en les quals usis el teu poder comunicatiu.

 

CRANC

Sembla que no n’hi ha prou amb l’esforç que dus a terme i la vida et demana més. Després d’una pujada, vindrà una baixada. Pot ser que algú que t’agrada et digui que sí.

 

LLEÓ

La mare, si encara en tens, o una dona de la família, pot estar molt present aquests dies. Pot ser que et toqui ser pacient i dialogant. Activa l’empatia i la teva positivitat.

 

VERGE

La casa et pot donar feina. Ja sigui alguna reparació, redecoració, pintura… sigui com sigui, aquests dies et pots veure força enfeinat a la llar. Possible interès per l’esport.

 

BALANÇA

A la feina es fa necessari un toc d’imaginació. Si l’ambient és tens, hauràs d’aprendre a posar barreres. Si tens problemes de salut, poden tenir un component psicosomàtic.

 

ESCORPÍ

Es fa necessari trobar maneres de relaxar-te o cremar l’excés d’energia. L’esport i la meditació et poden ajudar. Pots conèixer algú amb qui tindràs una sensació de déjà vu.

 

SAGITARI

Felicitats. Enceteu un nou cicle anual. Moment una mica tens en qüestions materials. Cada cop sou més a prop dels vostres objectius, que aquest any s’han tornat més terrenals.

 

CAPRICORN

Les circumstàncies actuals marquen alguns límits però també bones oportunitats. No desestimis col·laborar en algun projecte comú que et pot obrir portes en l’àmbit professional.

 

AQUARI

La família, o una part d’ella, pot reclamar la teva atenció. Apostes pel futur amb seguretat i així ho transmets. Tens molt a dir i t’expresses per totes les vies possibles.

 

PEIXOS

Que les preocupacions econòmiques no et treguin la vitalitat, l’alegria. És lògic que et preocupis però també que cuidis la salut anímica i no et deixis portar per la tristor.

També pots llegir l’horòscop en francés clicant l’enllaç