Bellaterrencs campions mundials en Ball Esportiu

by | nov. 22, 2016 | Esports

Eva Aguilera i Jordi Mayral mostrant el seu premi a Bellaterra | Jordi Tardós

 

La parella bellaterrenca formada per Eva Aguilera i Jordi Mayral ha aconseguit aquest novembre la medalla de plata del Campionat del Món de Ball Esportiu Standard, en la categoria Sènior 2, celebrat al Platja d'Aro Dance Festival del 29 d'octubre a l'1 de novembre. 

 

En aquesta modalitat, les parelles han de ballar els cinc ritmes oficials de Standard i els cinc ritmes oficials de Llatí: samba, chachachá , rumba, pasdoble i jive. El resultat s'obtenen de les suma de la seva actuació en els 10 ritmes.

 

El pòdium va estar dominat per parelles de la Federació Russa, que van obtenir les medalles d'or i bronze. Romania va aconseguir la medalla de plata. Els espanyols es van enfrontar a altres 53 parelles amb els seus exercicis de Vals Anglès, Tango, Vals Vienès, Slow Foxtrot i Quickstep.

 

D'altra banda, Catalunya va liderar les primeres posicions en gairebé totes les categories i grups d'edat del Campionat d'Espanya de Clubs, tant de ball standard com llatí.

 

Trofeu Dance Festival de Platja d'Aro | Jordi Tardós

 

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: