Bellaterrencs campions mundials en Ball Esportiu

by | nov. 22, 2016 | Esports

Eva Aguilera i Jordi Mayral mostrant el seu premi a Bellaterra | Jordi Tardós

 

La parella bellaterrenca formada per Eva Aguilera i Jordi Mayral ha aconseguit aquest novembre la medalla de plata del Campionat del Món de Ball Esportiu Standard, en la categoria Sènior 2, celebrat al Platja d'Aro Dance Festival del 29 d'octubre a l'1 de novembre. 

 

En aquesta modalitat, les parelles han de ballar els cinc ritmes oficials de Standard i els cinc ritmes oficials de Llatí: samba, chachachá , rumba, pasdoble i jive. El resultat s'obtenen de les suma de la seva actuació en els 10 ritmes.

 

El pòdium va estar dominat per parelles de la Federació Russa, que van obtenir les medalles d'or i bronze. Romania va aconseguir la medalla de plata. Els espanyols es van enfrontar a altres 53 parelles amb els seus exercicis de Vals Anglès, Tango, Vals Vienès, Slow Foxtrot i Quickstep.

 

D'altra banda, Catalunya va liderar les primeres posicions en gairebé totes les categories i grups d'edat del Campionat d'Espanya de Clubs, tant de ball standard com llatí.

 

Trofeu Dance Festival de Platja d'Aro | Jordi Tardós

 

Vols llegir més…?

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

passat diumenge, 19 de desembre, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató ha anat dedicada a la salut mental; i s’ha aconseguit recaptar un total de 9 milions d’euros.

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba, és l’únic Bellaterrenc i de fet, esportista de tot el Vallès Occidental que juga el Circuit Professional de Pàdel, el World Padel Tour. Avui parlem amb ell per entendre quina és la situació actual del pàdel, com ha aconseguit obtenir aquesta posició a escala mundial i conèixer les seves rutines d’entrenament.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: