Eva Aguilera i Jordi Mayral mostrant el seu premi a Bellaterra | Jordi Tardós

 

La parella bellaterrenca formada per Eva Aguilera i Jordi Mayral ha aconseguit aquest novembre la medalla de plata del Campionat del Món de Ball Esportiu Standard, en la categoria Sènior 2, celebrat al Platja d'Aro Dance Festival del 29 d'octubre a l'1 de novembre. 

 

En aquesta modalitat, les parelles han de ballar els cinc ritmes oficials de Standard i els cinc ritmes oficials de Llatí: samba, chachachá , rumba, pasdoble i jive. El resultat s'obtenen de les suma de la seva actuació en els 10 ritmes.

 

El pòdium va estar dominat per parelles de la Federació Russa, que van obtenir les medalles d'or i bronze. Romania va aconseguir la medalla de plata. Els espanyols es van enfrontar a altres 53 parelles amb els seus exercicis de Vals Anglès, Tango, Vals Vienès, Slow Foxtrot i Quickstep.

 

D'altra banda, Catalunya va liderar les primeres posicions en gairebé totes les categories i grups d'edat del Campionat d'Espanya de Clubs, tant de ball standard com llatí.

 

Trofeu Dance Festival de Platja d'Aro | Jordi Tardós