El CEF Can Mir primera entitat “Inclusive Football” del Vallès Occidental

by | nov. 22, 2016 | Esports

Fundació Itinerarium | Cedida

El Club Escola de Futbol Can Mir ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Itinerarium i passa a formar part del prestigiós programa Inclusive Football. Aquest projecte compta amb el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i en formen part equips com el FC Barcelona, l’RCD Espanyol, el Girona i el Lleida, entre d’altres (tots els equips Inclusive Football).

 

La metodologia Inclusive Football, dissenyada conjuntament per l’exseleccionador espanyol de futbol Vicente del Bosque i l’àrbitre internacional Xavier Estrada Fernández, inclou un programa d’entrenaments inclusius on tots els nens i nenes amb diversitat funcional poden gaudir de la pràctica del futbol amb els companys i companyes d’altres categories de l’entitat.

 

Xavier Mas, secretari tècnic i responsable de l'activitat esportiva del CEF Can Mir, ha destacat que “és una gran fita per a l’entitat trobar-nos entre els clubs catalans de primera divisió o d’altres històrics treballant plegats en aquest projecte i, sobre tot, el que suposa com a reconeixement a la feina realitzada pel nostre Club”.

 

La Fundació Itinerarium està presidida per Marc Vives i apadrinada per l’Anna Vives i l’Álvaro del Bosque. L’entitat selecciona els clubs i els reconeix amb el segell Inclusive Football

 

Amb aquest acord, el club rubinenc és la primera entitat de futbol formatiu de la ciutat i de la comarca que forma part d’aquest programa que té per objectiu apropar el futbol a tothom.

 

El CEF Can Mir també col·labora amb l’Associació Andi Down Sabadell

 

El passat 2 de novembre el Club Escola de Futbol Can Mir va signar també un conveni de col·laboració amb l’Associació Andi Down Sabadell. Aquest conveni estableix les bases de col·laboració mútua per afavorir la inclusió dels nens i nenes vinculats a ambdues entitats. També preveu que l’entitat sabadellenca aporti la seva experiència i doni suport professional al desenvolupament de les activitats que realitza el Club, així com fer difusió de la tasca i dels esdeveniments que aquest últim pugui organitzar.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: