Sant Cugat Centre Comercial i Oci | Cobama

Aquest mes de novembre celebrem a Sant Cugat Centre Comercial 20 anys. I per això volem donar les gràcies als nostres clients.

 

Celebrarem una festa molt especial, plena de llums i colors, els dies 11, 12, 18 i 19 de novembre, en la qual, a mode de promoció, regalarem premis directes tan importants com un cotxe elèctric, Iphones 7, Macbooks air, Apple swatches, un viatge a una ciutat europea, un creuer romàntic pel mediterrani o un viatge a Madrid per a visitar el Museu del Robot, entre molts altres regals tecnològics i innovadors.

 

A més, per als nens hem preparat uns tallers de robòtica gratuïts, aptes per a totes les edats, i com convidat especial, gaudirem aquests dies de la presència de Reem, un robot amb el qual es podrà parlar i fer-se fotos. Una autèntica experiència!

 

Com a tancament final a la celebració dels 20 anys, el dia 24 de novembre, realitzarem un esdeveniment al mateix centre, presidit per la il·lustríssima Mercè Conesa, l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i apadrinat per la nostra imatge durant dos anys, la model internacional i bellaterrenca Verónica Blume.

 

Agraïm als nostres clients la seva fidelitat i esperem que no es perdin aquesta celebració pensada exclusivament per a ells.

 

Feliços 20 anys!