Sant Cugat Centre Comercial i Oci fa 20 anys!

by | nov. 22, 2016 | Al Dia

 

Sant Cugat Centre Comercial i Oci | Cobama

Aquest mes de novembre celebrem a Sant Cugat Centre Comercial 20 anys. I per això volem donar les gràcies als nostres clients.

 

Celebrarem una festa molt especial, plena de llums i colors, els dies 11, 12, 18 i 19 de novembre, en la qual, a mode de promoció, regalarem premis directes tan importants com un cotxe elèctric, Iphones 7, Macbooks air, Apple swatches, un viatge a una ciutat europea, un creuer romàntic pel mediterrani o un viatge a Madrid per a visitar el Museu del Robot, entre molts altres regals tecnològics i innovadors.

 

A més, per als nens hem preparat uns tallers de robòtica gratuïts, aptes per a totes les edats, i com convidat especial, gaudirem aquests dies de la presència de Reem, un robot amb el qual es podrà parlar i fer-se fotos. Una autèntica experiència!

 

Com a tancament final a la celebració dels 20 anys, el dia 24 de novembre, realitzarem un esdeveniment al mateix centre, presidit per la il·lustríssima Mercè Conesa, l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i apadrinat per la nostra imatge durant dos anys, la model internacional i bellaterrenca Verónica Blume.

 

Agraïm als nostres clients la seva fidelitat i esperem que no es perdin aquesta celebració pensada exclusivament per a ells.

 

Feliços 20 anys! 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: