Moment de l'espectacle | Duram Teatre

 
 

El passat 16 de Novembre l’Ateneu de Cerdanyola va acollir l’estrena de “Pasos”, la primera de les obres de la jove companyia “Duram Teatre”, creada pel Raúl Moreno, veí cerdanyolenc.

 

Punt d'inflexió. Què és la vida sinó una suma de canvis d'estat, de moviments, de xocs de plaques tectòniques que et remouen des del moll de l’os fins la punta dels dits. “Pasos” ens recorda la fragilitat de les coses, i de forma veraç ens demostra que mai estarem preparats pel que pot venir. Una fracció, una minúscula partícula en la naturalesa del temps que trenca per complet el que concebies com a veritat. I en Raúl així ho mostra, de forma senzillament natural però jugant amb la metàfora i la posada en escena. Una representació de contrastos, d'estats d'ànim oposats però que conviuen en el nostre dia a dia. Sentiments variats, incomprensibles i remordiments de consciència que arrossegarem al llarg de la nostra existència. Una obra bonica, dura, divertida i amb el toc adient d'innocència.

 

Esperem que, després d’aquesta gran estrena, l’espectacle pugui gaudir d’un llarg període de gira. Perquè s’ho mereix.