“Pasos”, un punt d’inflexió

by | nov. 23, 2016 | Cultura

Moment de l'espectacle | Duram Teatre

 
 

El passat 16 de Novembre l’Ateneu de Cerdanyola va acollir l’estrena de “Pasos”, la primera de les obres de la jove companyia “Duram Teatre”, creada pel Raúl Moreno, veí cerdanyolenc.

 

Punt d'inflexió. Què és la vida sinó una suma de canvis d'estat, de moviments, de xocs de plaques tectòniques que et remouen des del moll de l’os fins la punta dels dits. “Pasos” ens recorda la fragilitat de les coses, i de forma veraç ens demostra que mai estarem preparats pel que pot venir. Una fracció, una minúscula partícula en la naturalesa del temps que trenca per complet el que concebies com a veritat. I en Raúl així ho mostra, de forma senzillament natural però jugant amb la metàfora i la posada en escena. Una representació de contrastos, d'estats d'ànim oposats però que conviuen en el nostre dia a dia. Sentiments variats, incomprensibles i remordiments de consciència que arrossegarem al llarg de la nostra existència. Una obra bonica, dura, divertida i amb el toc adient d'innocència.

 

Esperem que, després d’aquesta gran estrena, l’espectacle pugui gaudir d’un llarg període de gira. Perquè s’ho mereix.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: