“Pasos”, un punt d’inflexió

by | nov. 23, 2016 | Cultura

Moment de l'espectacle | Duram Teatre

 
 

El passat 16 de Novembre l’Ateneu de Cerdanyola va acollir l’estrena de “Pasos”, la primera de les obres de la jove companyia “Duram Teatre”, creada pel Raúl Moreno, veí cerdanyolenc.

 

Punt d'inflexió. Què és la vida sinó una suma de canvis d'estat, de moviments, de xocs de plaques tectòniques que et remouen des del moll de l’os fins la punta dels dits. “Pasos” ens recorda la fragilitat de les coses, i de forma veraç ens demostra que mai estarem preparats pel que pot venir. Una fracció, una minúscula partícula en la naturalesa del temps que trenca per complet el que concebies com a veritat. I en Raúl així ho mostra, de forma senzillament natural però jugant amb la metàfora i la posada en escena. Una representació de contrastos, d'estats d'ànim oposats però que conviuen en el nostre dia a dia. Sentiments variats, incomprensibles i remordiments de consciència que arrossegarem al llarg de la nostra existència. Una obra bonica, dura, divertida i amb el toc adient d'innocència.

 

Esperem que, després d’aquesta gran estrena, l’espectacle pugui gaudir d’un llarg període de gira. Perquè s’ho mereix.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: