Torna el Vallès Drac Race, un trail de llegenda i 48km

by | nov. 23, 2016 | Esports

Torna el Vallès Drac Race, un trail de llegenda i 48km | Vallès Drac Race

 

Explica la llegenda que fa molt, molt de temps, un drac portat d'Àfrica va viure i créixer entre Santa Agnès i la cova del Drac a Sant Llorenç. La bèstia tenia atemorits els habitants del Vallès, devorant animals i pastors. Fins que va arribar el comte Guifré, que va lluitar contra la bèstia. Ferit de mort, es va elevar i va fugir. Pels camins del drac hi competiran els participants de Vallès Drac Race, fent d'aquest esdeveniment un trail de llegenda.

 

El Centre Excursionista de Terrassa serà l'entitat organitzadora de la cursa de muntanya Vallès Drac Race, amb el suport institucional de l'Ajuntament de Terrassa i dels consistoris de Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura.

 

El proper dimecres 23 de novembre a la seva seu, al carrer de Sant Llorenç, els organitzadors faran la presentació oficial de la cursa en un acte obert a socis i corredors en general, on es faran públiques les novetats i els objectius de la III edició de Vallès Drac Race.

 

 

 

 

 

  

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: