Torna el Vallès Drac Race, un trail de llegenda i 48km | Vallès Drac Race

 

Explica la llegenda que fa molt, molt de temps, un drac portat d'Àfrica va viure i créixer entre Santa Agnès i la cova del Drac a Sant Llorenç. La bèstia tenia atemorits els habitants del Vallès, devorant animals i pastors. Fins que va arribar el comte Guifré, que va lluitar contra la bèstia. Ferit de mort, es va elevar i va fugir. Pels camins del drac hi competiran els participants de Vallès Drac Race, fent d'aquest esdeveniment un trail de llegenda.

 

El Centre Excursionista de Terrassa serà l'entitat organitzadora de la cursa de muntanya Vallès Drac Race, amb el suport institucional de l'Ajuntament de Terrassa i dels consistoris de Matadepera, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Mura.

 

El proper dimecres 23 de novembre a la seva seu, al carrer de Sant Llorenç, els organitzadors faran la presentació oficial de la cursa en un acte obert a socis i corredors en general, on es faran públiques les novetats i els objectius de la III edició de Vallès Drac Race.